ΤLIFE STYLING: Έχω ραντεβού τι να φορέσω; Είμαι καλεσμένη σε γάμο, ποιό σύνολο είναι το σωστό;

Πόσο ωραίο είναι να έχεις κάποιον άλλο να σου λέει τι να φορέσεις, πως να το συνδυάσεις σωστά και φυσικά να θέλει να αναδείξεις μέσα από τα ρούχα που θα βάλεις τον καλύτερο σου εαυτό! Είναι αυτές οι κρίσιμες στιγμές που θέλεις έναν άνθρωπο απλά να σου δώσει τη λύση, να σου πει ένα ναι ή ένα όχι κι αμέσως να σε βγάλει από το δίλημμα που έχει κυριεύσει το μυαλό σου.

Μέχρι σήμερα αυτό μπορεί να το έκανε μία φίλη σου, η μαμά σου ακόμη και το αγόρι σου πλέον το TLIFE παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και τα κορίτσια της μόδας Σοφία και Χριστίνα απαντάνε σε όλες τις στιλιστικές σου ανησυχίες. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν βλέπουμε πως είναι καλύτερα να ντυθείς στον γάμο της φίλης σου, πως να συνδυάσεις ένανετυπωσιακό φόρεμα ώστε να μην φανεί υπερβολικό το αποτέλεσμα αλλά και πως να καλύψεις τα περιττά κιλάκια.

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας! Συγχαρητήρια για τη στήλη σας!Είναι προσκεκλημένη σε ένα γάμο κι έχω αγοράσει το φόρεμα που σας έστειλα. Σκέφτομαι να το συνδυάσω με βεραμάν γόβες, θεωρείται κατάλληλος συνδυασμός; Μήπως υπάρχει καλύτερη επιλογή; Επιπλέον, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι μου προτείνετε για αξεσουάρ; Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Γεια σου Νατάσσα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Λοιπόν ο βεραμάν συνδυασμός μου αρέσει, αν έχεις ήδη πάρει τα γοβάκια σου δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις γνώμη αν όχι θα σου έλεγα να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να συνδυάσεις το φόρεμα σου με γήινες αποχρώσεις όπως ένα ζευγάρι καφέ πέδιλα. Αν μείνεις στο βεραμάν συνδυασμό τότε λέω να κρατήσεις clutch σε απόχρωση του πράσινου – βεραμάν ή καφέ ώστε να αφήσεις τα χρώματα του ρούχου σου να αναδειχθούν.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας.
Αγόρασα πρόσφατα για να φορέσω σε ένα γάμο ένα φόρεμα από δαντέλα σε χρώμα nude. Είναι με χαμόγελο, έχει μήκος μέχρι το γόνατο και στη μέση έχει ενσωματωμένη ζώνη στο ίδιο χρώμα από σατέν. Η δαντέλα έχει στην πλέξη της ασημί κλωστές πολύ διακριτικές. Ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσια μπορώ να το συνδυάσω και τι χρώματος να είναι. Επίσης αν θα ταίριαζε μια καρφίτσα στη ζώνη ή στο πέτο και σε τι ύφος και χρώμα μπορεί να είναι.
Σας ευχαριστώ.
Φωτεινή

Απάντηση:
Γεια σου Φωτεινή! Από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη οι ασημένιες λεπτομέρειες σου προτείνω να το συνδυάσεις με πέδιλα στην απόχρωση αυτή. Τώρα όσον αφορά την καρφίτσα, θα σου πρότεινα αν θέλεις πολύ να τη φορέσεις να την βάλεις ακριβώς στη μέση της ζώνης σου στο ύψος του αφαλού ώστε να δώσεις μία μικρή λάμψη.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:

Γεια σας κορίτσια του tlife!!! Με λένε Ρία και τέλη του μήνα γίνομαι κουμπάρα της καλύτερης μου φίλης. Είμαι 21 χρονών κι έχω πάρει ένα φουστάνι ίδιο ακριβώς με αυτό που φορούσε η Μαίρη Συνατσάκη της devotion.

Πώς σας φαίνεται; Έχω 1.70 ύψος, 57 κιλά με σωματότυπο αχλάδι. Σκέφτηκα να φορέσω καφέ πέδιλα, αλλά με τι αξεσουαρ και τσάντα να τα συνδυάσω; Για μαλλιά και μακιγιάζ τί θα μου προτείνατε; Δε θέλω να είμαι υπερβολική σαν κουμπάρα! Ευχαριστώ πάρα πολύ.!!!! Φιλιά πολλά!!!

Απάντηση:
Γεια σου αγαπημένη Ρία! Φυσικά και το φόρεμα που επέλεξες μας αρέσει πολύ. Θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με χρυσά πέδιλα και clutch και να μαζέψεις τα μαλλιά σου ψηλά ώστε να δώσεις αυτή την πιο αρχαιοελληνική διάθεση που έχει ενώ το μακιγιάζ σου είναι καλή ιδέα να το αφήσεις σε γήινους τόνους τονίζοντας τα μάτια σου.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Αυτήν την εβδομάδα είμαι καλεσμένη στη βάφτιση μιας πολύ καλής μου φίλης και έχω επιλέξει να φορέσω φλούο φούξια ψηλόμεση παντελόνα με εφαρμοστό μαύρο φανελάκι για να ισορροπήσω το σύνολο. Το ύψος μου είναι 1,60 και τα κιλά μου είναι 49. Τα πέδιλα μου θα είναι μαύρα και για τα μαλλιά έχω σκεφτεί μια απλή γαλλική ατημέλητη πλεξίδα. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα αξεσουάρ αν θα μπορούσα να προσθέσω στο σύνολο aqua (οινοπνευματί) σκουλαρίκια ή κολιέ και το ίδιο χρώμα τσαντάκι μιας και δεν θα ήθελα να μείνω μόνο στα χρώματα μαύρο-φούξια. Περιμένω να ακούσω τις προτάσεις σας καθώς νομίζω ότι μπορώ να συνδυάσω έως τρία χρώματα σε ένα σύνολο!
Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση:
Γεια σου Κατερινάκι, μου αρέσει πολύ αυτό που θα φορέσεις κι ακόμη περισσότερο που θέλεις να παίξεις με τα χρώματα. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις το τσαντάκι που θέλεις και να επιλέξεις aqua σκουλαρίκια αντί για κολιέ.

Φιλιά πολλά

Valentino

Ερώτηση:
Χαιρετωωω! Λοιπόν κορίτσια εγώ έχω το γάμο της κολλητής μου στις 20 Οκτωβριου. Είμαι 1.65 και χοντρουλα!Έχω ωραία πόδια αλλά δεν μου αρέσουν τα μπρατσάκια μου και θα ήθελα να τα καλύψω. Τι μου προτείνεις να φορέσω; Θέλω να είμαι λαμπερή, άνετη και σεξυ! Επίσης τι να διαλέξει κανείς; Χρωματα και υφάσματα εκείνη την περίοδο; μακιααα

Απάντηση:
Γεια σου Πασχαλίνα! Θα σου προτεινα ένα φόρεμα σε σκούρο κόκκινο σχεδόν μπορντώ που φέτος είναι μεγάλη τάση με μανίκι trois quarts μήκος πάνω απο το γόνατο για να φαίνονται τα ωραία πόδια με nude γόβες. Ένα μεγάλο κολιέ όχι μακρύ και ένα clutch σε nude απόχρωση επίσης. Το χρώμα είναι οτι πρεπει για την περιοδο εκείνη και αρκετά “δυνατο” για να μην περάσεις απαρατήρητη. Το ύφασμα να είναι σταθερό αλλά όχι ζεστό και η γραμμή του να είναι ίσια ώστε να σε κολακεύει.

Φιλιά πολλά


Valentino

Ερώτηση:
Kαλημέρα! Έχω τρία φορέματα να επιλέξω για ένα γάμο τέλος Σεπτέμβρη, εκ των οποίων τα δύο τα έχω φορέσει σε ανάλογη περίπτωση. Αυτό που δεν έχω βάλει είναι ένα μαύρο μέχρι το γόνατο τελείως απλό με μια σουρίτσα κάτω από το στήθος. Να σας πω ότι θα είμαι 7 μηνών τότε..Να το βάλω ή είναι χειμωνιάτικο το χρώμα; Το έχω σκεφτεί με αξεσουάρ χρυσά και μια δόση μαύρου και μπεζ ψηλά πέδιλα που δένουν στον αστράγαλο. Μαλλιά σε κότσο χαλαρό. Το άλλο είναι ένα μακρύ πράσινο φόρεμα σε αρχαιοελληνική γραμμή. Και το τρίτο στο οποίο κλείνω μετά το μαύρο είναι σε nude απόχρωση μακρύ σε αμπίρ γραμμή, κάτω από την οποία είναι όλο δαντέλα. Ποιο λέτε εσείς;

Απάντηση:
Γεια σου φίλη μας! Λέω να επιλέξεις αυτό που ήδη έχεις ετοιμάσει στο μυαλό σου συνήθως η πρώτη μας επιλογή είναι και η καλύτερη! Είναι πολύ κομψό το μαύρο φόρεμα ενώ ο τρόπος που θα το φορέσεις ( με πέδιλα) αμέσως θα το κάνει ιδανικό για την εποχή.

Φιλιά πολλά


Dolce&Gabbana

Ερώτηση:
Γεια σου πολύτιμο tlife! Σε γάμο κολλητής μου τον Σεπτέμβρη μαύρη ολόσωμη φόρμα πως σου φαίνεται; Μήπως πάρα είναι απλό ρούχο; Και αν το εγκρίνεις με τι να το φορέσω; με μαύρα πέδιλα; τι αξεσουάρ και τι τσάντα;τα μαλλιά μου σκέφτομαι για μια ουρά.

Απάντηση:
Γεια σου! Η ολόσωμη μαύρη φόρμα δεν είναι καθόλου απλή επιλογή αρκεί να την συνδυάσεις σωστά. Θα σου έλεγα να αποφύγεις τον total black συνδυασμό και να παίξεις με ένα ζευγάρι πέδιλα σε χρώμα όπως πορτοκαλί. Ενώ θα μπορούσες να κρατήσεις clutch με διχρωμία πχ. πορτοκαλί + φούξια ή aqua μπλε ώστε να φωτίσεις το σύνολο σου. Η ιδέα να μαζέψεις τα μαλλάκια σου ψηλά μου αρέσει πολύ!

Φιλιά πολλά


Gucci

Ερώτηση:
Καλήμερα σας! Έχω αγοράσει ένα χρυσό γεμάτο με πούλιες χρυσές φόρεμα μίνι για την βάπτιση του γιου μου τον άλλο μήνα. Επειδή είναι μονόχρωμο με τι χρώμα παπούτσια και αξεσουάρ μπορώ να το συνδυάσω;
ευχαριστώ!

Απάντηση:
Εντυπωσιακή επιλογή! Αφού λοιπόν είσαι τολμηρή και θέλεις να φορέσεις κάτι τόσο εντυπωσιακό λέω τα αξεσουάρ σου να είναι πάρα πολύ απλά αφού πρόκειτε για βάφτιση που συνήθως γίνεται πρωί ή νωρίς το απόγευμα. Ένα ζευγάρι nude πέδιλα πολύ απλά και θα κολάκευαν και δεν θα φόρτωναν το φόρεμα σου ενώ προτείνω να αποφύγεις υπερβολικά κοσμήματα και αξεσουάρ ώστε να αφήσεις το φόρεμα να αναδειχθεί σωστά.

Να σου ζήσει ο μικρούλης! Φιλάκια πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας! Συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Με λένε Χαρά είμαι 28 ετών 1,62 50 kg κ στις22/9 παντρεύεται μια καλή μου φίλη. Έχω επιλέξει ένα λευκό φόρεμα με έναν ώμο και βολάν περιμετρικά στο πάνω μέρος, στενό λίγο πάνω από το γόνατο. Με τι παπούτσια ταιριάζει και τι τσάντα; Έχω μπλε πέδιλα και κίτρινο clutch ταιριάζουν; Επίσης τι αξεσουάρ μου προτείνεται;

Σας ευχαριστώ πολύ

Απάντηση:
Γεια σου φίλη μας! Θα σου πρότεινα να αποφύγεις το λευκό αφού είναι το χρώμα της νύφης και να επιλέξεις οποιδήποτε άλλο σου αρέσει και νιώθεις πως σου ταιριάζει. Οι αναλογίες σου είναι πολύ καλές οπότε θα είναι πολύ εύκολο να κινηθείς σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Κράτησε λοιπόν τα μπλε πέδιλα και το κίτρινο clutch και συνδύασε το με καφέ φόρεμα, μαύρο ή μπλε σκούρο. Ενώ μπορείς με τα μπλε πέδιλα να συνδυάσεις όλα τα φωτεινά χρώματα της σεζόν όπως το πορτοκαλί και να κρατήσεις ένα μονόχρωμο σε γήινη απόχρωση τσαντάκι. Πέσμου τι αποφάσισες τελικά;

Φιλάκια πολλά


Viktor&Rolf

Ερώτηση:
Γεια σας! Αχ! Πόσο χαίρομαι που σας γράφω και που θα μου δώσετε μια πολύτιμη συμβουλή που τόσο έχω ανάγκη…
Με λένε Ελπίδα και είμαι 19 χρονών. Καταρχήν να σας πω κυρία Τατιάνα μου, ένα μεγάλο μπράβο για το εξαιρετικό site σας!! Λοιπόν πάμε στο ‘θέμα’ μου τώρα. Έχω να βγω ραντεβού το Σάββατο με ένα αγόρι και θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι να φορέσω ώστε και να του αρέσω άλλα να μην είμαι και πολύ προκλητική…καταλαβαίνετε! Από καλά ρούχα έχω ένα φόρεμα maxi animal print που δένει στο λαιμό με λεπτή δαντελένια τιραντα. Το συγκεκριμένο φόρεμα αναδεικνύει πολύ το μπούστο μου που είναι και το δυνατό μου σημείο. Με τι παπούτσια θα μου προτείνατε να το συνδυάσω;
Ενδεικτικά να σας αναφέρω πως έχω ξανθά μακρυά μαλλιά και πράσινα μάτια. Ύψος 1,49 και είμαι 55 κιλά.
Γενικά έχω πολύ ωραίο πρόσωπο άλλα το σόμα μου είναι τύπος αχλάδι….Τι μου προτείνετε;

Απάντηση:
Γεια σου Ελπίδα! Θα σου προτείναμε να μην βάλεις το φόρεμα που σκέφτεσαι γιατι θα είσαι overdressed για πρώτο ραντεβού ( εκτός αν πατε Las Vegas για ποτό).Θα σου προτείναμε να βάλεις ένα ωραίο τοπ με …χαμηλό ντεκοντέ όχι όμως παρα πολυ- για να αναδείξεις το δυνατό σου σημείο και να νιώθεις αυτοπεποίθηση και απο κάτω φόρεσε ένα skinny jean όχι κάτι μίνι ή σορτσακι. Ενα ζευγάρι πλατφόρμες ή πέδιλα για extra ύψος και είσαι έτοιμη.Eίναι μία ωραία εμφάνιση για πρώτο ραντεβού….trust us!

Read More

And More