Βάνα Μπάρμπα: «Με ενοχλεί που έχουμε Τούρκους παραγωγούς, δε τους θέλω στα πόδια μας»

Την έντονη δυσαρέσκειά της με το γεγονός πως έχουμε Τούρκους παραγωγούς στη χώρα μας, εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό”. Η ηθοποιός αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στην εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί λέγοντας πως δεν θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί του μιας και “δεν τους θέλει στα πόδια μας”.

«Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι όταν έχουμε Τούρκους παραγωγούς στην πατρίδα μου. Γιατί δεν έχουμε αντίστοιχα Έλληνες παραγωγούς στην Τουρκία; Με ενδιαφέρει ότι είναι ελληνικό, Έλληνες παραγωγοί, Έλληνες ηθοποιοί, ελληνικές παραγωγές.

Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Acun Medya. Σαν Ελληνίδα με ενοχλεί βαθιά. Όταν μία χώρα είναι εχθρική απέναντι στη δική μου, δεν θέλω να συνεργάζομαι μαζί της. Όταν είναι χώρα θετικά προσκείμενη στην πατρίδα μας, όλα είναι καλά. Όταν κάτι πειράζει τον τόπο μου, δεν τους θέλω στα πόδια μας. Δεν τους θέλω μέσα σε εμάς.

Για μένα αυτό είναι πατριωτισμός. Να δουλεύουν μόνο ελληνικά χέρια, ελληνικές παραγωγές. Και ξένες, όταν πραγματικά στηρίζουν την πατρίδα μας, αυτό λέω εγώ».= είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Read More

And More