Βάνα Μπάρμπα: Ποζάρει μαζί με τον Ιταλό πρώην σύντροφό της, Μαυρίτσιο Μπάτσι 20 χρόνια μετά τη γνωριμία τους

Μια φωτογραφία που κανείς δεν περίμενε ανήρτησε το μεσημέρι της Πέμπτης 21/7 η Βάνα Μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει δίπλα σε έναν γοητευτικό άνδρα, με πολλούς να αναρωτούνται ποιος είναι.

Ο λόγος για τον Ιταλό, Μαουρίτσιο Μπάτσι, οποίος την δεκαετία το ΄90 έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με την Βάνα Μπάρμπα. Οι δυο τους μάλιστα μπορεί στην πορεία να ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους, όμως συνέχισαν να επικοινωνούν και να διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Μετά τον χωρισμό τους, παρέμειναν φίλοι και δεν έπαψαν ποτέ να έχουν επικοινωνία. Εκείνη απέκτησε τη Φαίδρα με τον Αναστάσιο Μαρασλή, ενώ εκείνος παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά και πήρε διαζύγιο. Τελευταία φορά ο φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και όλοι μιλούσαν για πιθανή επανασύνδεση με εκείνους ωστόσο να μην επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν ποτέ την είδηση.

Οι δυο τους όπως θα δεις και στη φωτογραφία βρέθηκαν σε κάποια παραλία της Αττικής και απόλαυσαν το μπάνιο τους, με την Βάνα Μπάρμπα να γράφει στην ανάρτησή της: «Βάνα και Μαουρίτσιο για πάντα με αγάπη»

Read More

And More