Βάνα Μπάρμπα: Σπάνια εμφάνιση στην Επίδαυρο με τον πρώην Ιταλό σύντροφό της!

Μπορεί να έχουν περάσει δυο δεκαετίες από τότε που έζησαν ένα μεγάλο έρωτα που λίγο έλειψε να φθάσει ως τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά μέχρι και σήμερα διατηρούν μια πολύ τρυφερή και φιλική σχέση. Ο λόγος για την Βάνα Μπάρμπα και τον Ιταλό επιχειρηματία Μαουρίτσιο Πάλμουλι που βρέθηκαν μαζί στην Επίδαυρο και την παράσταση «Thread».

Όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα σε συνέντευξή της στο παρελθόν, η Βάνα Μπάρμπα είχε ζήσει ένα θυελλώδη έρωτα με τον Ιταλό επιχειρηματία και είχε φθάσει ως το γάμο, όταν αποφάσισε να τον αφήσει στα σκαλιά της εκκλησίας στη Νάπολη και να μην παντρευτεί. Ωστόσο, οι δυο τους έμειναν καλοί φίλοι και κάθε τους συνάντηση είναι μοναδική.

«Μια υπέροχη βραδιά, ένα ταξίδι με τη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου στην Επίδαυρο. Σπουδαία κουστούμια, σπουδαίες χορογραφίες. Ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο μέσα από την Ελλάδα… Με τον μοναδικό μου φίλο Μαουριτσιο», έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στο Facebook και ανέβασε φωτογραφίες τους από την Επίδαυρο!

Όπως αναφέρει και η Espresso, η Βάνα Μπάρμπα και ο Μαουρίτσιο πέρασαν και μέρος των διακοπών τους μαζί στη Μύκονο… Εκείνος με τους δυο γιους του και εκείνη με την κόρη της Φαίδρα.

Read More

And More