Βάνα Μπάρμπα: «Θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσω εθελοντικά και θα το κάνω»

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε για την απόφασή της να πάει στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας για να προσφέρει βοήθεια ως εθελόντρια, την απώλεια της αδερφής της, και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στη Σαουδική Αραβία.

«Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους, περνάμε όλοι το ίδιο “μούδιασμα”, μετά τον κορωνοϊό τώρα έχουμε με έναν πόλεμο κοντά μας. Ένας πόλεμος κοντά ή μακριά, είναι πόλεμος. Είναι τόσο βαρύ το κλίμα που δεν μπορείς να χαρείς», σημείωσε η γνωστή ηθοποιός σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

«Είμαι γενιά του ’66, οι γονείς μας πέρασαν πόλεμο, φτώχια, πείνα. Έχω δυο γονείς 84 ετών, “έχασα” την αδελφή μου από καρκίνο και είμαι μόνη μου. Έχω ένα σωματείο, τη Δύναμη Ζωής. Συνεργάζομαι με μεγάλους χορηγούς, κάθε μήνα δίνουμε σε μητέρες και παιδιά δωρεάν τρόφιμα, και θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά, και θα το κάνω» τόνισε η Βάνα Μπάρμπα.

«Απέχω τηλεοπτικά και θεατρικά κι έτσι δούλεψα με τα μεσιτικά και με μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών στη Σαουδική Αραβία», αποκάλυψε η ίδια σχετικά με όσα κάνει επαγγελματικά αυτή την περίοδο, ενώ τόνισε ότι «Καταφέραμε και ζήσαμε αξιοπρεπώς με τα καλά χρήματα που βγάζαμε. Τώρα κοντεύουμε μια δεκαετία που τα πράγματα είναι δύσκολα».

Read More

And More