Βάνα Μπάρμπα: Βραδινή έξοδο με την κούκλα 16χρονη κόρη της! [pics]

Η μικρή της πριγκίπισσα μεγάλωσε και έχει γίνει πια μια σωστή κυρία που κλέβει τις εντυπώσεις ακόμη και από την διάσημη μαμά της. Ο λόγος για την Βάνα Μπάρμπα και την κόρη της Φαίδρα Θεοδώρα που είναι πια αχώριστες και απολαμβάνουν να πηγαίνουν παντού μαζί. Η 16χρονη πια κόρη της Βάνας Μπάρμπα και του Αναστάση Μαρασλή που πρόσφατα δοκίμασε και τις δυνάμεις της στην πασαρέλα, στηρίζει πάντα την μητέρα της σε όλα και τώρα πια την συνοδεύει και στις βραδινές εξόδους.

Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε μητέρα και κόρη στη Γλυφάδα και σε γνωστό στέκι που έπαιξε μουσική ο Πέτρος Κωστόπουλος και οι δυο τους έδειχναν πολύ χαρούμενες. Η Βάνα Μπάρμπα άλλωστε, το τελευταίο διάστημα, όπως έχει αποκαλύψει έχει ολοκληρώσει την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής και ασχολείται με τα κοινά, ενώ δεν ξεχνά τους καλούς της φίλους.

Έτσι, στηρίζει πάντα την περιοχή της, τη Γλυφάδα και απολαμβάνει τις βραδινές εξόδους με τους φίλους και την κόρη της, στην οποία έχει άλλωστε και μεγάλη αδυναμία.

Read More

And More