Βανδή, Κοκκίνου, Μαρτάκης: Πού συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας; Φωτό και βίντεο!

Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου, Goin’ Through, Νίνο, Κώστας Μαρτάκης, ΝΕΒΜΑ, Ήβη Αδάμου, Ελισσάβετ Σπανού, TUS: ενώνουν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό και προσπαθούν σε μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου να χαρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδικά χαμόγελα μπορούν!

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Έλλη Κοκκίνου, η Ελισσάβετ Σπανού και ο Κώστας Μαρτάκης συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του ”Χαμόγελου του παιδιού” στα Μελίσσια και σε συνέντευξη που παραχώρησαν μίλησαν για την προαναφερόμενη συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των έντεκα σπιτιών του ιδρύματος.

Όλοι τους, είναι βαθιά ευαισθητοποιημένοι σε ότι αφορά στα παιδιά και με την καλύτερη διάθεση κι ένα μεγάλο χαμόγελο, προσκάλεσαν όλους εμάς να συνεισφέρουμε στο έργο του ιδρύματος, που φέτος συμπληρώνει 16 χρόνια δράσης, και ταυτόχρονα να διασκεδάσουμε μαζί τους σε ένα μεγάλο πάρτι που θα στηθεί στο ΟΑΚΑ την επόμενη Κυριακή.

Φανερά ευδιάθετοι, έδωσαν το παρών και η Δέσποινα Καμπούρη με τον Χρήστο Φερεντίνο, που επίσης θα λάβουν μέρος στη συναυλία, όχι τραγουδώντας, αλλά με ένα ξεχωριστό τρόπο.

”Όλα τα παιδιά είναι και αξίζουν ένα χαμόγελο και μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε σ’ αυτό”, ήταν το μήνυμα που πέρασαν όλοι οι καλλιτέχνες!

Ο πρόεδρος του ”Χαμόγελου του παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος

Όλα όσα δήλωσαν η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίκος Βουρλιώτης και η Ελισσάβετ Σπανού

Tζένη Μπότση – Κώστας Μαρτάκης

Κώστας Μαρτάκης

Δέσποινα Καμπούρη – Χρήστος Φερεντίνος

Read More

And More