Βάνεσα Αδαμοπούλου για Ιωάννη Παπαζήση: «Δεν έχουμε μεζούρα να μετράει πόσο θα δει το παιδί»

Με αφορμή το νέο της τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Χώρισα χθες” η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου εξήγησε πως μέσα από το τραγούδι αυτό θέλει να απενοχοποιήσει τον χωρισμό και μίλησε για τον δικό της χωρισμό από τον Ιωάννη Παπαζήση και τον τρόπο που τον διαχειρίζονται σε σχέση με τον γιο τους.

«Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για τον χωρισμό, λέει “χώρισα κι εγώ, λίγη ησυχία επιτέλους να βρω”. Από τότε που χώρισα εγώ έχουν περάσει δυο χρόνια. Με αυτό το τραγούδι θέλω να απενοχοποιηθεί ο χωρισμός. Ναι, είναι κάτι δύσκολο, είναι ζόρικο αλλά δεν υπάρχει τέλος γενικά στη ζωή μας. Το σημαντικό δεν είναι τι μας έρχεται. αλλά το πως το αντιμετωπίζουμε. Δεν υπάρχει ψυχραιμία σε αυτά, θεωρώ πολύ υγιές και γόνιμο να ζεις τη στεναχώρια σου» ανέφερε η Βανέσα Αδαμοπούλου και συνέχισε,

«Δεν είμαι χαζοχαρούμενος άνθρωπος. Δεν είμαι χαζοχαρούμενη μαμά. Δεν είμαι ψεύτικη μαμά και πραγματικά όταν δεν είμαι καλά το λέω στο παιδί μου, χωρίς να το επιβαρύνω ψυχολογικά. Ξεκαθαρίζω ότι δε φταίει εκείνο».

Στη συνέχεια, η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Ιωάννα Παπαζήση αλλά και το πως διαχειρίζονται τον χωρισμό τους σε σχέση με το παιδί τους.

«Με τον Ιωάννα είμαστε μια χαρά, είμαστε σε πολύ καλή συνεννόηση γιατί έχουμε και το παιδί. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχουμε διαζύγιο γιατί δεν είχαμε γάμο, υπάρχει μια συνεννόηση μεταξύ μας. Δεν έχουμε μεζούρα που να μετράει πόσο θα είναι το παιδί με τον έναν και πόσο με τον άλλον. Η βάση του είναι στο σπίτι μαζί μου αλλά κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον δυο βράδια το παιδί θα κοιμηθεί στον μπαμπά του. Είναι αυτονόητο. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Το ζητούμενο είναι να μην είναι μπαλάκι το παιδί» είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Read More

And More