Βανέσα Αδαμοπούλου: «Σταμάτησα να εμφανίζομαι στα μπουζούκια, μου κόστισε οικονομικά»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βανέσα Αδαμοπούλου στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την απόφασή της να απέχει από τις νυχτερινές πίστες.

«Δεν είμαι παραδοσιακό κορίτσι, αν σκεφτείς ότι έκανα παιδί εκτός γάμου. Γενικά μου αρέσει το vintage και η πολυτέλεια ότι οι άνθρωποι πρόσεχαν τον τρόπο που μιλούσαν ο ένας στον άλλον. Κάνω μεταπτυχιακό στην Θεατρολογία» ανέφερε αρχικά η Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Η Βανέσα ως μαμά βρήκε τις ισορροπίες της. Όταν πρωτοέγινα μαμά είχα πολλές τύψεις. Αισθάνεσαι ότι πρέπει να είσαι πολύ μαμά, μετά έκανα επανάσταση και έρχεται μια ισορροπία. Είναι πολύ τιμητικό να σε θεωρούν καλή μαμά και ειδικά ο πρώην σύντροφός σου και πατέρας του παιδιού σου. Ο γνώμονας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το παιδί, δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι ενήλικες χωρισμένοι και ας είναι ενήλικες φέρονται σαν παιδιά και κάνουν τα παιδιά ένα σάκο του μποξ. Οι καλλιτέχνες έχουμε πολλά σκοτάδια. Αυτές οι δυσκολίες είναι που με έφεραν στο φως» τόνισε η τραγουδίστρια.

«Η δουλειά με ζόρισε πολύ, έκανα πράγματα στην αρχή που δεν μου ταίριαζαν και δεν ήξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω. Σταμάτησα να εμφανίζομαι στα μπουζούκια, μου κόστισε οικονομικά. Είχε και ένα ψυχικό κόστος» εξομολογήθηκε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Read More

And More