Βανέσσα Αδαμοπούλου: “ΟΧΙ… Η εγκυμοσύνη δεν είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας”…

Mπορεί κάποιες γυναίκες να νιώθουν ότι στην εγκυμοσύνη είναι όλα τέλεια… Ή να μην θέλουν να παραδεχθούν ότι … δεν είναι όλα τέλεια. Υπάρχουν όμως και κάποιες που κοιτούν στα μάτια την πραγματικότητα και βλέπουν και τα αρνητικά που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των 9 μηνών που χρειάζονται για να αποκτήσει μια γυναίκα το πιο σημαντικό δώρο της ζωής της.

Μια από αυτές είναι και η Βανέσσα Αδαμοπούλου, που πρόσφατα έγινε μητέρα και απέκτησε ένα γιο καρπό του έρωτάτ ης με τον ηθοποιό, Ιωάννη Παπαζήση, με άρθρο της στο mom’sclub magazine.gr, εξηγεί με θάρρος και ρεαλισμό, γιατί πιστεύει πως τελικά η εγκυμοσύνη δεν είναι … η καλύτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας…

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε μεταξύ άλλων:

“Η άποψη ότι η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας, μοιάζει να έχει ειπωθεί είτε από γυναίκες που δε γέννησαν ποτέ, είτε από άντρες που δεν πρόκειται, εκ των πραγμάτων, να γεννήσουν. Αλλιώς, δεν εξηγείται πώς αυτή η φράση κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα και φτάνει πια να θεωρείται διαχρονική αλήθεια. Μια γυναίκα που βίωσε την εγκυμοσύνη, είναι μάλλον απίθανο να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο, αν θέλει να είναι ειλικρινής με τον εαυτό της και το πλάσμα που κουβαλάει μέσα της.”

…”Έχουμε, λοιπόν, και λέμε. Το σώμα μου μού δηλώνει ξεκάθαρα πως πιάστηκε στον ύπνο, ράθυμο και απρόθυμο, ενώ έχει ήδη αρχειοθετήσει την όλη κατάσταση στα περιστατικά κόκκινου συναγερμού. Για το λόγο αυτό, φροντίζει να με αποκοιμίζει κυριολεκτικά, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, καθώς τα βλέφαρά μου βαραίνουν επικίνδυνα και σταθερά, όλες τις ώρες της ημέρας. Πράγμα που σημαίνει, ότι ο καναπές μου αποδεικνύεται τελικά, ο καλύτερος και πιο θερμός σύμμαχός μου. Από την άλλη, η κοιλιά μου βιώνει στιγμές ‘απείρου κάλλους’, καθώς ανήκω στην κατηγορία εκείνων των γυναικών, που οι αναγούλες συντροφεύουν πια κάθε λεπτό της ζωής τους, και με κάνουν να αισθάνομαι καθημερινά, σα βαπόρι που δαμάζει τα κύματα, εν όψει θεομηνίας.

Read More

And More