Βανέσσα Αδαμοπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 4,5 χρονών γιο της! [pics]

Ο εμβληματικός μύθος της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών από τότε που πρωτακούστηκε από το στόμα του θεϊκού λυράρη, ανεβαίνει από στο Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας).

Στην παράσταση αυτή, η οποία θέλει να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στα θαλασσινά μονοπάτια αυτού του παραμυθιού, πρωταγωνιστούν ο Στέλιος Μάινας (Όμηρος) και ο Γιώργος Χριστοδούλου (Οδυσσέας), ενώ μαζί τους στη σκηνή παίζουν οι: Ελένη ΚαρακάσηΔημήτρης ΓαλάνηςΑρετή ΠασχάληΙωάννης ΚοντέλληςΜάριος ΠετκίδηςΧρήστος Ντόβας και Αλεξία Φάλλα.

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του έργου, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» και να καταχειροκροτεί τους ηθοποιούς. Ανάμεσα στους διάσημους γονείς που απόλαυσαν την παράσταση μαζί με τα παιδιά τους, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE που ήταν εκεί απαθανάτισε την Βανέσσα Αδαμοπούλου, σε μια σπάνια εμφάνιση με τον γιο της. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έφτασε στον χώρο κρατώντας από το χέρι τον μικρό της πρίγκιπα, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Ιωάννη Παπαζήση.

Ανανεωμένη και ευδιάθετη μας χάρισε το πιο λαμπερό χαμόγελό της.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More