Vanessa Paradis: Συνεχίζει τις διακοπές στην Ελλάδα και βρίσκεται στην Τζια!

Πριν από λίγες μέρες είχαμε γράψει πως η πρώην σύντροφος του Johnny Depp, Vanessa Paradis, βρισκόταν στην Ελλάδα μαζί με τον γιο τους Jack John και περνούσαν ξέγνοιαστες στιγμές. Όσο για τιο ποιο νησί είχαν επιλέξει; Βρίσκονταν στην Σέριφο. Κι ενώ όλοι πιστεύαμε πως οι διακοπές της όμορφης Γαλλίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας στην Ελλάδα, είχαν λήξει, ανακαλύψαμε το νέο της προορισμό στην χώρα μας.

Το απόγευμα του Σαββάτου λοιπόν, στις 18:30 και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Vanessa ξεκίνησε από το λιμάνι του Λαυρίου για την όμορφη Τζια, μαζί με δύο Γαλλίδες φίλες της. Επέλεξαν να καθίσουν στο κατάστρωμα και καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού, συζητούσαν ενώ η Vanessa κάπνιζε πού και πού.

Για το ταξίδι της επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο τζιν τζάκετ, print παντελόνι και αρβιλάκια μαύρα, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο μπαλαρίνας και φορούσε μεγάλα γυαλιά ηλίου στο χρώματου πάγου. Κάποια στιγμή, όταν την πλησίασαν θαυμαστές για κάποια φωτογραφία, εκείνη το αρνήθηκε ευγενικά.

Καθώς έφτασαν στο νησί, επιβιβάστηκαν στο σκούρο πράσινο τζιπ τους, μάρκας Skoda Fabia και με φιμέ τζάμια και κατευθύνθηκαν σε super market της χώρας, στο οποίο κατέβηκαν για τις απαραίτητες προμήθειες οι δύο φίλες της κι εκείνη έμεινε στο αυτοκίνητο για να μιλήσει στο κινητό της. Βγαίνοντας με όλα τα απαραίτητα οι φίλες, κατέβηκε να τις βοηθήσει βολεύοντας κυρίως τις πολλές εξάδες εμφιαλωμένων νερών που είχαν προμηθευτεί. Στη συνέχεια έφυγαν για τον προορισμό τους.

Read More

And More