Νέα κόντρα!

Βαρθακούρης κατά Δημουλίδου: “Οι κόρες μου διαμαρτύρονται ότι είμαι κακόκεφος και φταις εσύ”

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη μας καλησπερίζουν τα Σαββατοκύριακα με την εκπομπή ΣΟΥΚΟΥ Family. Βέβαια, η συγκεκριμένη εκπομπή φαίνεται πως δεν αρέσει και ιδιαίτερα στη γνωστή συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου, η οποία θέλησε να εκφράσει τη γνώμη της, μέσα από το προφίλ της στο Facebook.

Κάποιο σχόλιο που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης προς την Αντελίνα ήταν εκείνο που εξόργισε τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, που έκανε post με το οποίο καλεί τον γνωστό τραγουδοποιό να θυμηθεί που βρίσκεται και να προσέξει τους τρόπους του.

«Ο κύριος Βαρθακούρης ξεχνά ότι βρίσκεται ως παρουσιαστής σε τηλεοπτική εκπομπή και όχι σπίτι του και προσβάλλει συνεχώς την παρουσιάστρια και σύζυγό του γλυκύτατη Αντελίνα που προσπαθεί να σώσει ότι δεν σώζεται… και αυτό δεν τον τιμά ούτε αρέσει σε μας τις γυναίκες…ας προσέξει λίγο τους τρόπους του….», έγραψε η γνωστή συγγραφέας.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ανακάλυψε την εν λόγω ανάρτηση και δεν έμεινε απτόητος. Αντίθετα θέλησε να απαντήσει στην Χρυσηίδα Δημουλίδου, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μιας και η συγγραφέας δήλωσε στα σχόλια πως η εν λόγω ανάρτηση έγινε για να δει τα λάθη του…

“Όχι, φιλενάδα! Αν κόπτεσαι, ξαφνικά, να δω τα -σύμφωνα με σένα- λάθη μου, να διορθωθώ και να βελτιωθώ, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα. Εκεί, ενδεχομενως, θα σε ευχαριστούσα. Θα σκεφτόμουν «κοίτα να δεις, η Δημουλίδου είναι κυρία!» Όχι ότι θα σε άκουγα, αλλά, αν μη τι άλλο, δεν θα είχαμε αυτό το δημόσιο διάλογο που εσύ άνοιξες. Ξέρεις τι έκανες όμως; ΕΠΕΛΕΞΕΣ, η αναμάρτητη, να με «κατσαδιάσεις» δημοσίως. Κι όχι μόνο αυτό, ασχολήθηκες, ξόδεψες χρόνο να γκουγκλάρεις να βρεις φωτογραφία μας, να συνοδεύσει την βαθυστόχαστη ανάρτηση σου. Στα όρια της εμμονής. Εντελώς συμπτωματικά δε, δυο ποστ πάνω από το δικό μας, εκθειάζεις, επιδεικτικά, άλλο τηλεοπτικό ζευγάρι! Δεν γίνεται, Χρυσηίδα, να είμαστε όλοι Ευτύχηδες και Ηλέκτρες. Υπάρχουμε κι εμείς, με τα ψεγάδια μας, τα νεύρα μας, οι άφιλτροι!!

Πιο κάτω, κάποια στιγμή, διαβάζω σε κάποιο σχόλιο σου πως ξαφνικά κάποιοι σε βρίζουν και σε προσβάλλουν και ανακοινώνεις πως όλους αυτούς τους μπλοκάρεις. Συγχαρητήρια!! Χειροκρότημα και γλείψιμο στην αγαπημένη τους βοσκό όλοι από κάτω.
Τα σχόλια όμως που βρίζουν και προσβάλλουν είτε εμενα, είτε (και) τη γυναίκα μου, δεν σε ενοχλούν. Τα αφήνεις μια χαρά. Βοηθούν κι αυτά να δω τα λάθη μου, εικάζω. Λοιπόν, αγαπητή Χρυσηίδα Δημουλίδου Chrysiida Dimoulidou writer, κράτα τις μπούρδες σου, ότι δήθεν έκανες την ανάρτηση για να με «συνετίσεις», ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ! Υγ. Σε ο,τι αφορά το χιούμορ σου, ΜΟΝΟ οι πέτρες το γνωρίζουν!

Τα «δανεικά» τσιτάτα και τα έτοιμα memes που βρίσκεις στο Ίντερνετ και ανεβάζεις στη σελίδα σου και αυτοματως τα (ημι)οικειοποιείσαι για τα λάικ που σε αφθονία σου χαρίζουν αι θαυμασταί, δεν σε καθιστούν χιουμορίστα… Δεν ασχολούμαι άλλο. Οι κόρες μου διαμαρτύρονται ότι έχω μούτρα και είμαι κακόκεφος. Και γι’αυτο φταις εσυ.”

Μια νέα κόντρα μόλις ξεκίνησε;

Read More

And More