Βαρβάρα Κίρκη: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τη μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη που έφυγε από τη ζωή

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Θέμη Αδαμαντίδη, καθώς από τη ζωή έφυγε η μητέρα του στην οποία είχε τεράστια αδυναμία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η μητέρα του τραγουδιστή έφυγε από τη ζωή χθες. Το δυσάρεστο αυτό γεγονός δεν ήταν κάτι για το οποίο ο Θέμης Αδαμαντίδης ήταν προετοιμασμένος ψυχολογικά. Το αντίθετο, ήταν κάτι που δεν περίμενε και του έχει στοιχίσει αρκετά καθώς το δέσιμο με την μητέρα του ήταν τεράστιο.

Τη μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη θέλησε να αποχαιρετήσει και η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη. H ίδια ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instaram και έγραψε:

«Είσαι η πιο γλυκιά γυναίκα, μάνα, γιαγιά, πεθερά!!! Άνοιξες την αγκαλιά σου, με ξεχώρισες γιατί είδες ευτυχισμένο το παιδί σου κοντά μου!! Ότι υποσχεθήκαμε οι 3 μας θα γίνει πράξη σύντομα… Δεν θα σε ξεχάσω!! Ήμουν μοναδική για σένα αλλά να ξέρεις και για μένα ήσουν!! Σε αγαπώ πολύ πολύ!!».

Η μητέρα του λαϊκού τραγουδιστή έφυγε από τη ζωή εν μέσω της δικαστικής διαμάχης του με τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, η οποία τον κατηγόρησε το καλοκαίρι για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα όμως, με όσα αναφέρει το δελτίο τύπου του δικηγόρου που εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, το δικαστήριο θα αναβληθεί, λόγω του θανάτου της μητέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: «Το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κο Αδαμαντίδη για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, πράξη για την οποίαν ο κ Αδαμαντίδης ουδέποτε έχει δεχθεί ότι διέπραξε, θα αναβληθεί λόγω θανάτου της μητέρας του.

Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την μητέρα του».

 

Read More

And More