Βαρύ πένθος για τη σύζυγο του Γιώργου Γιαννιά, Ελευθερία Παντελιδάκη

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την σύζυγο του Γιώργου Γιαννιά, Ελευθερία Παντελιδάκη αφού η πολυαγαπημένη της γιαγιά, από την οποία είχε πάρει και το όνομά της, έφυγε από τη ζωή.

Η Ελευθερία Παντελιδάκη μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία της γιαγιάς της στο προφίλ της στο Facebook και την αποχαιρέτησε με το δικό της τρόπο, αποκαλύπτοντας πως ταλαιπωρήθηκε πολύ.

«Γιαγιάκουλα μου πολυαγαπημένη αδυναμία μου, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου! Δεν σου άξιζε να ταλαιπωρηθείς και να έχεις τέτοιο θάνατο! Εσύ ήσουν μέχρι τα 91 χρόνια σου  βράχος, πάντα δίπλα μας ,δυνατή και απλόχερα μας γέμιζες με αγάπη όλους μας, τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα 8 δισέγγονα σου! Θα ηρεμήσει η ψυχούλα σου και θα ξεκουραστείς! Θα μας λήψεις αφάνταστα γλυκιά μου γιαγιάκα! Σ’ ΑΓΑΠΩ και θα σε σκέφτομαι όσο ζω! Εσύ μας μεγάλωσες, μας έπαιξες, μας δίδαξες πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος, μας έκανες τα πάντα! Ήμουν πολύ τυχερή που είχα εσένα ΓΙΑΓΙΑ!  Σε λατρεύωωωωωω Λευτερίτσα μου» έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή.

.

Read More

And More