Βαρύ πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη – Η απώλεια που της στοίχισε

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Αγγελική Δαλιάνη, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της γιαγιά. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ραγίζοντας καρδιές με τα λόγια της. Η Αγγελική έτρεφε τεράστια αδυναμία στην γιαγιά της, ενώ από εκείνη πήρε και το όνομά της.

«Αντίο Αγγελικουλα μου, Αγγέλω μου, μαχήτρια μου, αγαπημένη μου γιαγιούλα, μάνα μου, φύλακα Άγγελε μου. Έζησες χρόνια πολλά, έναν ολόκληρο αιώνα, όχι όλα καλά, αλλά κατάφερες όμως να ευχαριστηθείς τα παιδιά σου , τα εγγόνια σου και τα δισέγγονα σου. Μας έδωσες την αγάπη σου απλόχερα και εμείς κάναμε τα πάντα για να την πάρεις πίσω. Ήσουν ο πιο μορφωμένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου κι ας μην είχες πάει ποτέ σχολείο αγαπημένη μου. Το όνομα μας όμως σου έμαθα να το γράφεις γιαγιούλα μου.

Για μένα δεν έφυγες ποτέ, θα εισαι πάντα δίπλα μου, οι κουβέντες που κάναμε, οι συμβουλές σου και οι ευχές σου θα με ακολουθούν μια ζωή. Είσαι δίπλα μου και με τιμή και σεβασμό σου εκφράζω δημόσια την αγάπη μου. Εύχομαι γιαγιούλα μου να μπορώ σε βλέπω στα όνειρα μου! Καλό ταξίδι ψυχή μου!!! «Αν δεν μπορείς παρά να κλαις το δειλι, τους ζωντανούς τα μάτια σου ας θρηνήσουν. Θέλουν μα δε βολεί να λησμονήσουν» έγραψε χαρακτηριστικά η Αγγελική Δαλιάνη.

Συλλυπητήρια!

Read More

And More