Βαρύ πένθος για την Έρρικα Πρεζεράκου: Πέθανε η μικρή Αναστασία που έδινε μάχη με τον καρκίνο

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την Έρρικα Πρεζεράκου και την οικογένεια της, καθώς όπως έγινε γνωστό η 8χρονη ανιψιά της Αναστασία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Την τραγική είδηση ανακοίνωσε η μητέρα της μικρής Αναστασίας και αδερφή της αθλήτριας, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Η μητέρα της Αναστασίας ραγίζει καρδιές με το μήνυμά της:

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Ντριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας να φύγει από τη ζωή. Η Αναστασία Πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια…».

Διάβασε επίσης: Έρρικα Πρεζεράκου: Ραγίζει καρδιές το “αντίο” στην μικρή Αναστασία που έφυγε από τη ζωή

 

Η μικρή Αναστασία έδινε τη δική της σκληρή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Τους τελευταίους μήνες βρισκόταν στο Τέξας με την οικογένειά της σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο για να μπορέσει να το καταπολεμήσει…

Read More

And More