Βαρύ πένθος για την Μικαέλα Φωτιάδη – Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Μια πολύ δύσκολη απώλεια βίωσε η Μικαέλα Φωτιάδη. Η παίκτρια του My Style Rocks και πρώην Σταρ Ελλάς έχασε την πολυαγαπημένη της γιαγιά, με συνέπεια να βυθιστεί σε βαρύ πένθος. Το δυσάρεστο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η Μικαέλα, δημοσιεύοντας ένα άκρως συγκινητικό βίντεο με τη γιαγιά της στα social media. Το όμορφο μοντέλο δυστυχώς έχασε τη γιαγιά της, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, την περασμένη Κυριακή 8 Νοεμβρίου. 

“Γιόρταζα χωρις να ξέρω οτι είχες φύγει, δεν θέλανε να το μάθω οταν χόρευα και διασκέδαζα στο πλατό… να μην μου το χαλάσουν, μα χάλασε! 8 Νοεμβρίου θα ειναι μια μαύρη μερα πλεον για εμένα. Έφυγες, στην γιορτή των Αρχαγγέλων, γιατι ήσουν ενας Άγγελος στην γη και τώρα έφυγες για το πιο μακρύ ταξίδι… Ειμαι τυχερή που σε γνώρισε ο γιος μου, που τον αγκάλιαζες και σου ελεγε “oma” και έλαμπες, ήθελες να δεις τον γιο σου Παππού και χαίρομαι τόσο πολύ που έγινε πριν φύγεις. Σε αποχαιρετώ με το τραγούδι μας οσο και να μην θέλω να το πιστέψω, μα δεν θα σε ξανα δώ ποτέ… Ελα στα ονειρα μου γιαγιά να σε βλέπω έστω εκεί. Σε περιμένω… ♥️Ich liebe dich omi ♥️

Και όπως λέει και το τραγούδι:

«Γιαγιά μου αγαπημένη, γιαγιά μου γλυκιά. Αχ αν δεν είχα εσενα γιαγιάκα μου, θα ήταν ο κόσμος τοσο στενάχωρος και άδειος αν δεν υπήρχες εσύ… εχω την καλύτερη γιαγιά» Τώρα δεν υπάρχεις πια.. και «είχα» την καλύτερη γιαγιά… 08.11.20″ έγραψε η Μικαέλα Φωτιάδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ραγίζοντας καρδιές με το μήνυμά της. 

 

Το TLIFE εύχεται συλλυπητήρια

Read More

And More