Βαρύ πένθος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Δύσκολες ώρες βιώνουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η οικογένειά του, καθώς πέθανε η μόλις 27 ετών ανιψιά του, Αντιγόνη. Η άτυχη κοπέλα κηδεύτηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μεσημέρι της Πέμπτης στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της, Έμυ, και η μικρότερη αδερφή της, Μαρία, που αρνιόταν να πιστέψουν το άδικο χτύπημα της μοίρας. Εκεί ήταν και η γιαγιά του κοριτσιού και μητέρα των αδελφών Σεργουλόπουλου, Μαρία, αλλά και η αδελφή της, η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Γιουλάκη.

Το άτυχο κορίτσι, σπούδαζε στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου και στο παρελθόν βρισκόταν στο πλευρό του θείου της στο Φ&Μ Live, ως εκπαιδευόμενη δημοσιογράφος. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ελληνικό πανεπιστήμιο, πριν από περίπου τρεισήμισι χρόνια, η Αντιγόνη αποφάσισε να φύγει στην Ολλανδία για μεταπτυχιακές σπουδές. Φτάνοντας εκεί ωστόσο άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια που μαρτυρούσαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της.

Το νεαρό κορίτσι άρχισε να παραπονιέται στους οικείους της για έντονες κρυάδες, τις οποίες προσπαθούσε να καλύψει φορώντας περισσότερα και πιο ζεστά ρούχα. Τα πράγματα, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν τόσο απλά και ακίνδυνα. Σε ένα ταξίδι της στην Ελλάδα και μετά από ιατρικές εξετάσεις, η Αντιγόνη διαγνώστηκε με λευχαιμία σε προχωρημένο στάδιο. Από τότε η άλλοτε ευτυχισμένη και ξέγνοιαστη ζωή της μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Η ίδια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση και παρότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, κάποιες σοβαρές επιπλοκές κατέστρεψαν σταδιακά όλα τα ζωτικά της όργανα, ώσπου πριν από λίγες ημέρες το λαμπερό της βλέμμα έσβησε για πάντα βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

Read More

And More