Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Πατούλη – Πέθανε η μητέρα του

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Γιώργος Πατούλης. Ο Περιφερειάρχης Αττικής έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα, Πόπη και βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η μητέρα του Γιώργου Πατούλη έκανε μια εγχείρηση στη χολή πριν δύο μήνες. Η μητέρα του πολιτικού παρέμενε στο νοσοκομείο όλο αυτό το διάστημα και μετά από κάποιες επιπλοκές, η καρδιά της δεν άντεξε και κατέληξε σήμερα.

Η εξόδιος Ακολουθία θα γίνει σε κλειστό κύκλο αύριο Πέμπτη, στη 13.00, στην Παναγίτσα στο Μαρούσι. Φυσικά, στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Ο Γιώργος Πατούλης με τη μητέρα του, τον Αύγουστο του 2019 στο Ζάππειο, στην ορκωμοσία του ως νέος περιφερειάρχης Αττικής

“Τα παιδικά μου χρόνια θα ήταν ευχή να μην τα περάσει κανένας. Ξέρετε, βρεθήκαμε με τον αδελφό μου εσώκλειστοι σε μια σχολή, από 3 έως 7,5 χρόνων. Κατόπιν βρεθήκαμε κοντά στη μητέρα μας και εργαστήκαμε μαζί της στο μαγαζί που διατηρούσε για να μας αναθρέψει. Αν δεν δουλεύαμε, δεν θα ζούσαμε. Περάσαμε δυσκολίες πολλές, αλλά ήμασταν ενωμένοι. Εγώ, ο αδελφός μου και η μητέρα μου ζούσαμε σε ένα σπίτι 25 τετραγωνικών. Είχαμε, όμως, μια ηρωίδα μάνα, την κ. Πόπη, η οποία έδωσε τα πάντα και καταφέραμε να σπουδάσουμε”, είχε δηλώσει για τη μητέρα του ο Γιώργος Πατούλης σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 

 

Read More

And More