Βάσια Λόη – Νικόλας Μαδιάς: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει επιλέξει να ζει εδώ και περίπου δέκα χρόνια η Βάσια Λόη. Η όμορφη παρουσιάστρια, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τις μεσημεριανές εκπομπές στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, μετά τον γάμο της με τον εφοπλιστή Νικόλα Μαδιά, το 2010, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Το όμορφο ζευγάρι έχει επιλέξει συνειδητά να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και έτσι σπάνια το βλέπουμε σε δημόσιες κοσμικές εμφανίσεις ή σε σελίδες περιοδικών. Η Βάσια Λόη και ο Νικόλας Μαδιάς είναι γονείς δύο αγοριών, ηλικίας 7 και 8 ετών, τα οποία αποτελούν προτεραιότητά τους. Η πρώην παρουσιάστρια έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή των γιων της και γενικότερα στην οικογένειά της, αφήνοντας στην άκρη την καριέρα της.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς πραγματοποίησαν στο Κατράκειο Θέατρο μία μοναδική συναυλία και πολλοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το παρών. Ανάμεσα στους θεατές που απόλαυσαν τους καλλιτέχνες επί σκηνής ήταν και η Βάσια Λόη με τον Νικόλα Μαδιά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι λίγο πριν από την έναρξη της συναυλίας και εκείνο πόζαρε αγκαλιασμένο και χαμογελαστό. 

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More