Βάσια Τριφύλλη: Θα βαφτίσει τον εγγονό της!

Η Βάσια Τριφύλλη τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “On time” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, μίλησε για τη ζωή της και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι σε λίγο καιρό θα βαφτίσει τον εγγονός της.

“Έχω τη σύνταξή μου και έχω κανονίσει να έχω ένα εισόδημα να ζω εγώ και κάποιος κόσμος. Είχα τη χαρά να βαφτίσω ένα παιδί που μεγαλώνει σπίτι μου στην Αθήνα, είχα την τύχη η κόρη μου, η θετή από τη Ρουμανία, στα 40 της, η Βερόνικα, να κάνει ένα γιο, έναν κούκλο. Εγώ θα τον βαφτίσω”, δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλη μαζί με την κόρη της, Βερόνικα

Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση υποστηρίζοντας ότι τον αγαπάει πολύ και ότι χάρηκε που τον είδε και πάλι στη μικρή οθόνη. “Τον αγαπώ πολύ τον Ανδρέα. Έχω μεγαλώσει τόσο πολύ που δεν θυμάμαι την αλήθεια, θα πω τα ψέματα; Αλλά μερικοί άνθρωποι γράφουν στη ζωή μου τόσο πολύ, που δεν χρειάζεται προσπάθεια για να τους ξαναφέρει πίσω, να τους δω, να τους μιλήσω. Χάρηκα που τον είδα με τα μαλλάκια του τα άσπρα στην καρέκλα του. Ήρεμος, ακομπλεξάριστος, με όλες του τις δόξες που έχει ζήσει και έχοντας χάσει τον αδερφό του, τον Θάνο, που ήταν στήριγμα για τον Ανδρέα”.

Read More

Read More