Βασίλειος Κωστέτσος: Ξεσπά για την τρανς Μις Ολλανδία – «Τους πείραξε που το πρώην αγόρι κέρδισε επάξια»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η στέψη της Rikkie Valerie Kolle που στέφθηκε Μις Ολλανδία και έγραψε ιστορία, καθώς είναι το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που στέφθηκε με αυτό τον τίτλο.

Η στέψη της 22χρονης έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στον διαγωνισμό ομορφιάς, ωστόσο προκάλεσε και αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς πολλοί αρνούνται να δεχτούν ότι μία τρανς θεωρείται η πιο όμορφη γυναίκα της χώρας. Κάποιοι μάλιστα, υποστηρίζουν πως οι διοργανωτές του διαγωνισμού θέλησαν με την επιλογή του εν λόγω μοντέλου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Την άποψή του δημόσια θέλησε να εκφράσει και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος στάθηκε απέναντι σε όσους κρίνουν αρνητικά τη στέψη της Rikkie Valerie Kolle, τονίζοντας πως αρκετοί ζουν ακόμα στην εποχή του μεσαίωνα.

«Rikkie Valerie Kolle: Η πρώτη τρανσέξουαλ γυναίκα που στέφθηκε Μις Ολλανδία 2023 – Επόμενος της στόχος ο τίτλος της Μις Υφήλιος Κάποιες και κάποιοι δεν βλέπουν την σαπίλα που ζούμε & βιώνουμε σε όλους τους τομείς!Πολιτική Μουσική Μόδα Κινηματογράφος Τηλεόραση!….Ανθρώπινες Σχέσεις!!!!!

Τους πείραξε το ότι το πρώην αγόρι συναγωνίστηκε και κέρδισε επάξια τον τίτλο μιας ωραίας γυναίκας! Η εποχή του μεσαίωνα και των μαγισσών έχει περάσει δια παντός! Αφήστε τους ανθρώπους να αποφασίσουν αυτοί για την ζωή τους και όχι εσείς για αυτούς!» έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος, δημοσιεύοντας ένα κολάζ με φωτογραφίες του 24χρονου μοντέλου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos)

Read More

And More