Βασίλειος Κωστέτσος: Νέα επίδειξη μόδας μετά το Ηρώδειο, στην αγαπημένη του Νέα Σμύρνη

Ο γνωστός Διεθνής σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος, μετά την εμφάνιση του στο πιο ιστορικό Ελληνικό μνημείο ανά τον κόσμο το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, ετοιμάζει μια ξεχωριστή εμφάνιση με ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο.

Μετά από προσωπική επιθυμία ετών ήρθε η στιγμή για να μας χαρίσει μια φαντασμαγορική εκδήλωση όπως αξίζει στην πόλη της Νέας Σμύρνης όπου και μεγάλωσε ο ίδιος. Ο μοναδικός χώρος που θα διεξαχθεί η εκδήλωση, η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης είναι Πολιτιστικό Ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1930 με στόχο τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης των προσφύγων από τη Σμύρνη και γενικότερα τη Μικρασία. Είναι Σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στο κτήριο της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης στεγάζονται, επίσης, τα Μουσεία, η Πινακοθήκη, οι Συλλογές και η Βιβλιοθήκη της, με σκοπό τη διαφύλαξη και την ανάδειξη κειμηλίων των Μικρασιατικών Πατρίδων, καθώς και οι διοικητικές υπηρεσίες και το εντευκτήριο – κυλικείο για τα Μέλη και τους Φίλους της.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν γνωστά και επώνυμα top models της Ελλάδας, παρουσιάζοντας μοναδικά ρούχα απο την καινούργια κολεξιόν του Βασίλειου Κωστέτσου.

Μουσική Επιμέλεια – Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Τα χτενίσματα της εκδήλωσης θα γίνουν από τον Τρύφων Σαμαρά & Λέο Μπαζίμα μαζί με τους συνεργάτες τους, ενώ το μακιγιάζ θα το έχει ο Φρέντυ Κολομπράτσος μαζί με το δικό του team.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τραγουδιστές ως quest εμφανίσεις με γνωστά και επώνυμα top models της Ελλάδας, παρουσιάζοντας μοναδικά ρούχα από την καινούργια κολεξιόν του Βασίλειου Κωστέτσου. Ο αγαπημένος σχεδιαστής αφιερώνει αυτή τη σημαντική για εκείνον επίδειξη μόδας στους παππούδες του από την πλευρά του πατέρα του οι οποίοι κατάγονται από την Μικρά Ασία.

Read More

And More