Βασίλειος Κωστέτσος: Παρουσίασε τη νέα του συλλογή αφιερωμένη στη μητέρα του, στη Στοά Αττάλου – Φωτορεπορτάζ TLIFE

Μετά το Ηρώδειο και την Βουλή των Ελλήνων, ο Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε τη νέα του συλλογή L’ Olympien στη Στοά Αττάλου. 

Ο καταξιωμένος σχεδιαστής, ο οποίος μετρά περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχιών στον χώρο της μόδας, κατέβασε τα μοντέλα του στην «καρδιά» της Αθήνας για την παρουσίαση της νέας συλλογής του, μετατρέποντας τις γυναίκες σε μοντέρνες Καρυάτιδες.

Μάλιστα, ο Βασίλειος Κωστέτσος αφιέρωσε τη νέα του συλλογή στην μητέρα του. 

«Η σειρά L’ Olympien είναι αφιερωμένη στη μητέρα μου. Είναι επίσης εμπνευσμένη από το βιβλίο του Πλούταρχου «Βίοι Παράλληλοι». Είναι ένα μεγάλο ραντεβού με την Ιστορία. Δεν κοιμάμαι καθόλου από το άγχος, έχω πολλά ψυχοσωματικά. Έχω άγχος ότι θα πάθω ότι έπαθαν οι γονείς μου και πηγαίνω στους γιατρούς. Έχω εισπράξει τρομερή αγάπη από τον κόσμο. Μου φιλούσαν τα χέρια σε εκδηλώσεις θαυμασμού. Είμαι ευγνώμων στον Θεό, το σύμπαν και τους γονείς μου», δήλωσε στην εκπομπή Happy Day λίγες ώρες πριν την επίδειξη μόδας. 

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και στο σημείο που έγινε η εντυπωσιακή επίδειξη και σου εξασφάλισαν μια γεύση από τις ολοκαίνουργιες δημιουργίες του Βασίλειου Κωστέτσου.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

«Οι Δημιουργίες μου είναι όλες φτιαγμένες στο χέρι και σε μουλάζ επάνω σε κούκλες μοναδικές από υφάσματα και χρώματα που τα μοντέλα ως Θεές του σήμερα φέρνουν το χθες της Αρχαίας Ελλάδας στο 2022 περπατώντας και ποζάροντας στον εμβληματικό χώρο της Στοάς Αττάλου που για πρώτη φορά στην Ιστορία φιλοξενεί Υψηλή Μόδα.

Φέτος κλείνω τριάντα δυο χρόνια από την φωτογράφιση στην Στοά Αττάλου τον Παρθενώνα και τις στήλες Ολύμπιου Διός για τον ξένο τύπο και Διεθνή περιοδικά με την συλλογή μου αφιερωμένη στην Κνωσσό. Έτσι μετά από 32 χρόνια επανέρχομαι στην στοά Αττάλου παρουσιάζοντας για πρώτη φορα στην Ιστορία μια συλλογή που κινηματογραφήθηκε και φωτογραφήθηκε στον εμβληματικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς.

Πάντα αναζητώ την μοναδικότητα και την πρωτοπορία στις παρουσιάσεις των συλλόγων μου σε συνδυασμό με την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς του χθες αλλα και του σήμερα.

Η συλλογή L’Olympien ειναι αφιερωμένη στην μητέρα μας Άννα» αναφέρει ο Βασίλειος Κωστέτσος. 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More