Βασίλειος Κωστέτσος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας του

Το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τον Βασίλειο Κωστέτσο αφού η μητέρα του Άννα έφυγε από τη ζωή. Ο γνωστός σχεδιαστής της είχε ιδιαίτερη αδυναμία και ο θάνατος αυτός του στοίχισε πολύ. Οι δυο τους άλλωστε εκτός από τη σχέση μάνας – γιου ήταν συνδεδεμένοι και μέσα από τη δουλειά αφού η Άννα Κωστέτσου επί χρόνια ήταν στο ατελιέ του γιου της ατελείωτες ώρες και φρόντιζε όλες τις λεπτομέρειες για τις νέες τους δημιουργίες και τις κολεξιόν του, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Από τη μέρα που η Άννα Κωστέτσου έφυγε από τη ζωή, έχουν περάσει τρεις εβδομάδες και ο Βασίλειος Κωστέτσος παρά το πένθος του συνεχίζει τη ζωή του μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τρέχουν.

Σήμερα το μεσημέρι, ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου όπου τον συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος.

Ο ίδιος, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες πραγματοποίησε κάποιες μικρές αγορές ενώ από το ύφος του φαινόταν να είναι ιδιαίτερα σκεπτικός.

Φωτογραφίες : Πέτρος Χόντος

Read More

And More