Βασίλειος Κωστέτσος – Ραγίζει καρδιές στο TLIFE, για τον πατέρα του – “Είχε μείνει 35 κιλά – Δεν το έχουμε πει ακόμα στη μητέρα μου”

Τον αγαπημένο του πατέρα Στέργιο έχασε ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος είχε για χρόνια σχολή οδήγησης και έδωσε διπλώματα σε πολλές προσωπικότητες της showbiz, από την Μαίρη Λίντα μέχρι την Ελένη Μενεγάκη.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, σήμερα ανοίγει την καρδιά του στο TLIFE, μιλώντας για το θάνατο του μπαμπά του. Θυμάται τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές μαζί του και αποκαλύπτει ότι δεν το έχει πει ακόμα στη μητέρα του που είναι άρρωστη στο κρεβάτι. Ο “Δάσκαλος” όπως τον αποκαλούσαν για την ικανότητα που είχε στις ιπποδρομίες έφυγε για πάντα.

Διάβασε όσα είπε στο TLIFE, ο Βασίλειος Κωστέτσος

“Όλοι οι μπαμπάδες για όλα τα παιδιά είναι σημαντικοί. Ήταν ένας οικογενειάρχης που δεν ήταν καταπιεστικός, λέει ο Βασίλειος στο TLIFE.

Η σχέση του με τον πατέρα του και οι διάσημοι που πήραν το δίπλωμά τους από την σχολή του: Δεν είχα την σχέση που έχω με την μητέρα μου που ήμασταν συνέχεια μαζί. Ο πατέρας μου τις περισσότερες ώρες έφευγε λόγω της δουλειάς του οπότε τον έβλεπα πολύ λίγο το βραδύ. Είχε και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό και έλειπε αρκετά.

Ο πατέρας μου είχε μάθει πολύ κόσμο να οδηγεί από τον Στέλιο Καζαντζίδη μέχρι την Μαίρη Λίντα και την Τζένη Βάνου που ήταν να την παντρευτεί, αλλά τελικά παντρεύτηκε την μητέρα μου.

Ήξερε πολύ κόσμο και τους έμαθε να οδηγούν, εφοπλιστές, πολιτικούς. Έβγαλε μέχρι και τα διπλώματα της Ελένης Μενεγάκη και της Πέγκυ Ζήνα.

Το χόμπι του το μεγάλο ήταν ο ιππόδρομος. Ήταν το καλύτερο ρολόι χρονομέτρησης στον κόσμο. Τα χρονομετρούσε και ήξερε ποιο θα έρθει πρώτο. Μετά πήγε στο έθνος και έγραφε όλα τα προγνωστικά. Τον ήξεραν ως: «Ο Δάσκαλος». Έκανε κόσμο πάμπλουτο με τα προγνωστικά του γιατί ήξερε ποιο άλογο θα βγει πρώτο. Εμένα δεν με έπαιρνε ποτέ στον ιππόδρομο γιατί με προστάτευε.

Είχε χιούμορ και ήταν πολύ “λαρτζ”. Με συμβούλευε να μην έρχομαι σε κόντρα με τον κόσμο.
Ήταν περήφανος σαν άνθρωπος και δεν μπορούσε καθόλου τους αγνώμονες ανθρώπους.
Είχε πάθει τα τελευταία χρόνια άνια που ξεκίνησε σαν κατάθλιψη.

Το δυσάρεστο περιστατικό πριν 5 χρόνια: Δεν θα ξεχάσω πριν χρόνια που είχε φύγει από το σπίτι και με πήρε η Δίας τηλέφωνο. Κάποια στιγμή τον βρήκα στους αμπελόκηπους ολόγυμνο. Τον είχαν χτυπήσει και τον έκλεψαν. Με κάλεσαν από το αστυνομικό τμήμα και πήγα και τον βρήκα σ αυτήν την κατάσταση.

Πώς έφυγε από τη ζωή: Στο γηροκομείο που τον είχαμε δεν μπορούσαμε να το βλέπουμε τελευταία δυστυχώς  λόγω covid. Εκεί έπαθε κάτι σαν μόλυνση  στους πνεύμονες. Τον μεταφέραμε σε μια κλινική στο ψυχικό, αλλά είχε γίνει 35 κιλά και δεν άντεξε.

Ο Βασίλειος με την αδελφή του Πόλα

Για τη μητέρα του: Η μαμά μου δεν είναι καθόλου καλά. Πάσχει από το σύνδρομο ALS.
Δεν της το έχουμε πει ακόμα για τον θάνατο του πατέρα μου. Δεν θα της προσφέρει κάτι. Αλλά καταλαβαίνει τα πάντα. Δεν είναι σαν τον πατέρα μου που είχε άνια. Είναι παράλυτη  και δεν μπορεί να μιλήσει ή να φάει, αλλά καταλαβαίνει τι συμβαίνει τριγύρω της και βλέπει τηλεόραση. Επομένως φοβόμαστε μην δει κάτι που δεν πρέπει.

Read More

And More