Βασίλειος Κωστέτσος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του – “Σήμερα σε αγγίξαμε για τελευταία φορά”

Έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή, η Άννα Κωστέτσου, μητέρα του σχεδιαστή μόδας Βασίλειου Κωστέτσου. Ο Βασίλειος και η αδελφή του Πώλα, πενθούν για το χαμό της αγαπημένης τους μητέρας ενώ σήμερα έγινε η κηδεία της, από το Πρώτο Νεκροταφείο.

Ο Βασίλειος εκτός από τη αδυναμία που είχε στη μητέρα του ήταν ιδιαίτερα δεμένος μαζί της και μέσα από τη δουλειά του, αφού η μητέρα του επί χρόνια ήταν στο ατελιέ του ατελείωτες ώρες και φρόντιζε όλες τις λεπτομέρειες για τις νέες τους δημιουργίες και τις κολεξιόν του, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μοιράστηκε μαζί μας στιγμές από το τελευταίο αντίο στη μητέρα του ενώ ραγίζουν καρδιές τα λόγια του αποχαιρετισμού: “Σήμερα σε είδαμε για τελευταία φορά…. Ο πόνος ασύλληπτος….Μανούλα μας… Είναι σαν ψέματα αλλά είναι αλήθεια… Αγγίξαμε και χαϊδέψαμε το κούτελο σου για τελευταία φορά…. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά που δεν πρόλαβα και η Πόλα ένα μεγάλο φιλί!Επίσης στέλνω μια τεράστια ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλους όσους σε τίμησαν με συλλυπητήριες ευχές και τους Ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου! Έχε Γεια”…

 

Read More

And More