Βασίλειος Κωστέτσος: Το νέο μήνυμα μετά την επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας – «Είμαι σοκαρισμένος»

Ακόμη δεν έχει συνέλθει από το σοκ της επίθεσης που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας ο Βασίλειος Κωστέτσος. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από αναρτήσεις του γνωστού σχεδιαστή, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης και ενώ βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στην πλατεία του Συντάγματος, μια ομάδα νεαρών αλλοδαπών τους επιτέθηκε προκειμένου να τους ληστέψει, τραυματίζοντας μάλιστα με μαχαίρι στο πρόσωπο τον φίλο του σχεδιαστή. (δες εδώ τι έγραψε για την επίθεση ο σχεδιαστής)

Τόσο ο Βασίλειος Κωστέτσος όσο και το φιλικό του πρόσωπο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβουν τις πρώτες βοήθειες και να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι όλα καλά στην υγεία τους. 

Σε ανάρτηση που έκανε σήμερα στον λογαριασμό του στο instagram ο Βασίλειος Κωστέτσος δηλώνει πως βρίσκεται ακόμα σε σοκ ευχαριστώντας τους φίλους του για το ενδιαφέρον που έδειξαν από την πρώτη στιγμή.

«Συγγνώμη που δεν απαντάω στα τηλέφωνα και τα μηνύματα αλλά είμαι σοκαρισμένος. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους τους φίλους μου για το ενδιαφέρον αλλά και όλους τους φίλους από τα social. Δόξα τω Θεώ είχα Άγιο και δε με σκότωσαν. Επαναλαμβάνω, όχι σε κανένα σοκάκι αλλά στην πιο δημοφιλή, ιστορική και πολυσύχναστη πλατεία της Ελλάδας. Είμαι καλά στην υγεία μου. Σύντομα κοντά σας. Σας ευχαριστώ» έγραψε ο σχεδιαστής.

Read More

And More