Βασίλειος Κωστέτσος: Το οργισμένο μήνυμα για τον μαθητή που δέχτηκε λεκτική επίθεση επειδή φορούσε φούστα

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση με τον μαθητή της  Α’ Λυκείου που δέχτηκε λεκτική επίθεση από τον δάσκαλό του, επειδή εμφανίστηκε με φούστα στο σχολείο.

Μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει αρκετό θυμό η είδηση, ενώ πολλοί διάσημοι θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια για το συγκεκριμένο γεγονός.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος μέσα από μια σειρά αναρτήσεων, θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψε για το συγκεκριμένο θέμα.

«Ελλάδα η χώρα που ακόμα φορά τον “φερετζέ” του π@ύστη Όταν εν έτη 2022, επαναλαμβάνω εν έτη 2022. Στην Ελλάδα ακόμα κρίνουν και χαρακτηρίζουν κάποιοι την σεξουαλική ταυτότητα κάποιου από την εξωτερική του εμφάνιση ή από το επάγγελμά του. Σχετικά με τον μαθητή που φόρεσε φούστα. Όταν υποτιθέμενοι άλλοι σοβαρών και καλά επαγγελμάτων με κοστούμια είναι τίγκα στην παιδεραστία και στα ναρκωτικά, όργια και τρα@@@κια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο από το να λέω ότι μένω, κρίνομαι και ζω στην μπου@@@@λας».

Φοράς φούστα είσαι πούστης, φορούσες σκουλαρίκια, piercing ήσουν π@ύστης. Είχες τατουάζ κάποτε ήσουν εγκληματίας . Βάφτηκες είσαι π@ύστης. Είσαι σχεδιαστής είσαι π@ύστης. Είσαι κομμωτής είσαι π@ύστης. Φοράς κοστούμια γραβάτα οι ράσα είσαι άνδρας.

Άσχετα αν είσαι παιδεραστής, διακινητής ναρκωτικών, βιαστής το θέμα είναι να φορά γραβάτα. Κοινώς μπου@@@@λας. Το Υπουργεί Παιδείας άραγε τι κάνει;;; λανσάρει ακόμα… γραβάτες. Είδαμε και τους δικαστικούς, τους πολιτικούς και τους παπάδες. Τρα@@@κια, παιδεραστίες, ναρκωτικά, βιασμοί. Βέβαια πάντα με κουστούμι, γραβάτα και ράσα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.  

  

 

 

Read More

And More