Βασίλειος Κωστέτσος: Το συγκινητικό μήνυμα στη μητέρα του λίγο μετά τον θάνατό της – “Το ξέρω ότι σε πίκρανε η λαμπερή ζωή μου”

Δύσκολες ώρες περνά ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, έχασε τη μητέρα του Άννα με την οποία είχε μια ιδιαίτερη σχέση αφού εκτός από μητέρα του, υπήρξε για πολλά χρόνια σημαντική συνεργάτιδά του και στήριγμά του στις μεγάλες του κολεξιόν, πάντα πίσω από τα φώτα.

Λίγες ώρες μετά το θάνατό της, ο Βασίλειος δημοσίευσε φωτογραφίες της αγαπημένης του μητέρας, λέγοντάς πως πάντα ήταν αντιστάρ και για τον πόσο τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Βασίλειος έγραψε: 

“Το ξέρω ότι σε πίκρανε η «Λαμπερή ζωή που διάλεξα»…& διέπρεψα….!που πάντα ήσουν μια αντιΣταρ! Με γυρισμένη την πλάτη στους κόλακες….& όλοι αυτοί που με «ρούφηξαν»….& εσυ! Εσυ!….το καταλάβαινες και τα υπόμενες…..κρατώντας τα μέσα σου….στηρίζοντας με με Όμως ΠΑΝΤΑ!…. Στην φωτο με την Αγαπημένη σου Λιντα Εβαντζελίστα την μοναδική που δέχτηκες με θαυμασμό να σταθεί δίπλα σου”

Ο Βασίλειος δημοσίευσε και μια φωτογραφία με την μητέρα του στο ατελιέ του, που περνούσε πολλές ώρς της ημέρας του γράφοντας: Στήριγμα μας….έφυγες! Έφυγες…..έφυγες….! Ήθελες να φύγεις στο Ατελιέ που αγάπησες λάτρεψες δημιούργησες….& δεν μπόρεσες…και μακριά του έφυγες Μεγάλη Κυρία της Μόδας”!

Read More

And More