Βασίλειος Κωστέτσος: Τροχαίο ατύχημα για την αδερφή του – Τι λέει στο TLIFE

Αντιμέτωπος με ένα δυσάρεστο περιστατικό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 10/2 ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς η αδερφή του είχε ένα τροχαίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία βλέπουμε δύο αυτοκίνητα μετά τη σύγκρουση και όπως θα δεις έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

«Ελπίζω να βγουν οι εξετάσεις καλά. Πάρτε έναν μ@@@α που μιλούσε στο τηλέφωνο, πέρασε stop και διέλυσε το αμάξι της αδερφής μου», έγραψε κάτω από την ανάρτησή του ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον γνωστό σχεδιαστή ο οποίος εξήγησε πως στο τιμόνι του ενός αυτοκινήτου βρισκόταν η αδερφή του ενώ από την αντίθετη πλευρά, ένας ασυνείδητος οδηγός ο οποίος μάλιστα μιλούσε στο τηλέφωνο παραβίασε το στοπ με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να συγκρουστούν.

Η Βασίλειος Κωστέτσος μας εξήγησε πως ευτυχώς ο αερόσακος του αυτοκινήτου της αδερφής του άνοιξε αμέσως και έτσι εκείνη κατάφερε να βγει από το όχημα χωρίς κανέναν τραυματισμό ενώ το αυτοκίνητο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Ακόμη, ο Βασίλειος Κωστέτσος μας τόνισε την αναγκαιότητα του να γίνουμε όλοι πιο προσεκτικοί στην οδήγησή μας και να μην παρασυρόμαστε από τα κινητά μας τηλέφωνα.

Δες την ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου

 

Read More

And More