Βασιλιάς Κάρολος: «Δίνει μάχη με πολύ επιθετικό καρκίνο και προετοιμάζει τη διαδοχή του»

Η κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες διαγνώστηκε με καρκίνο, είναι αρκετά σοβαρή από όσο πίστευαν οι γιατροί.

Σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα και συγγραφέα Tom Quinn, ο καρκίνος του Βασιλιά Καρόλου είναι πιο επικίνδυνος από ό,τι μας έχουν κάνει να πιστεύουμε και μάλιστα προετοιμάζει τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ για διάδοχό του, κάτι που κρατείται «άκρως μυστικό» από τον δευτερότοκο γιο του, πρίγκιπα Χάρι.

Ο συγγραφέας δήλωσε μιλώντας στην Mirror, ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται «στο επίκεντρο του σχεδιασμού της διαδοχής», αλλά «κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι». Η δυσπιστία λέγεται ότι προέκυψε μετά τις συνεντεύξεις του Χάρι στα μέσα ενημέρωσης και τις επιθέσεις του στη βασιλική οικογένεια στο πρώτο του απομνημόνευμα, Spare.

Ο Κουίν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Χάρι είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: Ο Κάρολος γνωρίζει επίσης ότι, ως μελλοντικός βασιλιάς, ο Γουίλιαμ βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού διαδοχής που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή – οι αξιωματούχοι είχαν υποθέσει ότι ο Κάρολος θα παρέμενε υγιής τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της δεκαετίας των ογδόντα πριν χρειαστεί να ξεκινήσει ο σχεδιασμός διαδοχής, αλλά στην πραγματικότητα έχει αρχίσει τώρα και δείχνει ίσως ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι πιο επικίνδυνος από ό,τι μας έχουν κάνει να πιστεύουμε. Ο σχεδιασμός της διαδοχής είναι άκρως απόρρητος και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να συμμετέχει σε αυτόν για τον απλούστατο λόγο ότι αν νιώσει με οποιονδήποτε τρόπο ότι τον προσβάλλουν ή ότι δεν του δίνουν αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης».

Read More

And More