Βασιλιάς Κάρολος: Επιστρέφει στα καθήκοντά του – Η ανακοίνωση του παλατιού

Ο βασιλιάς Κάρολος χρειάστηκε να μείνει για αρκετό καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της διάγνωσής του με καρκίνο τον Φεβρουάριο.

Το απόγευμα της Παρασκευής 26/4 το παλάτι έβγαλε επίσημη ανακοίνωση πως ο βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει σύντομα στα καθήκοντά του.

Ο Κάρολος αναμένεται να επισκεφτεί με την Καμίλα την επόμενη Τρίτη το κέντρο θεραπείας καρκίνου, αλλά θα κάνει και άλλες εμφανίσεις αφού είναι καλύτερα μετά τις θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε.

Η ανακοίνωση του παλατιού ανέφερε τα εξής:

«Η Αυτού Μεγαλειότητα θα επιστρέψει σύντομα στα δημόσια καθήκοντα μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης μετά την πρόσφατη διάγνωση με καρκίνο.

Για να σηματοδοτήσουν αυτό το ορόσημο, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα πραγματοποιήσουν κοινή επίσκεψη σε κέντρο θεραπείας καρκίνου την επόμενη Τρίτη, όπου θα συναντήσουν ειδικούς γιατρούς και ασθενείς. Αυτή η επίσκεψη θα είναι η πρώτη σε μια σειρά εξωτερικών δεσμεύσεων που θα αναλάβει η Αυτού Μεγαλειότητα τις επόμενες εβδομάδες.

Επιπλέον, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα φιλοξενήσουν τον Αυτοκράτορα και την Αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας για μια Κρατική Επίσκεψη τον Ιούνιο, κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης.

Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος της Στέψης, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα παραμένουν βαθιά ευγνώμονες για την καλοσύνη και τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των εορτασμών του περασμένου έτους».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164