Βασιλιάς Κάρολος: Η αποκάλυψη για την υγεία του – «Δεν αισθάνομαι πολύ άσχημα»

Ο Βασιλιάς Κάρολος πραγματοποίησε μια νέα εμφάνιση, καθώς το βράδυ της Πέμπτης 16/5 βρέθηκε στην Βασιλική Όπερα του Λονδίνου.

H εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Βασιλική Όπερα, απέτισε φόρο τιμής στον Sir Antonio Pappano στο τέλος της 22χρονης θητείας του ως μουσικός διευθυντής της The Royal Opera.

Στους ερμηνευτές είπαν ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα παρευρεθεί 20 λεπτά πριν βγουν στη σκηνή και το σόου τους έκλεισε με χειροκροτήματα.

Όταν ρωτήθηκε πώς είναι, λόγω του ότι κάνει θεραπεία για τον καρκίνο, ο Βασιλιάς Κάρολος είπε: «Όχι πολύ άσχημα», με τον Sir Antonio να προσθέτει: «Ήταν τόσο γενναιόδωρος στους επαίνους του, και ειλικρινά, και αυτό σημαίνει τα πάντα, του αρέσει η μουσική.

Με έκανε ιππότη και έχω κάνει αρκετές εκδηλώσεις στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ όλα αυτά τα χρόνια, όπου ήταν η κινητήρια δύναμη για αυτά τα πράγματα, και φυσικά διηύθυνα στη στέψη, οπότε έχουμε κάνει αρκετές εκδηλώσεις. Τέτοιου είδους προγράμματα είναι σχεδόν αδύνατα, με τόσα πολλά διαφορετικά κομμάτια από το ένα στο άλλο, αλλά η αίσθηση ότι όλοι ήθελαν να είναι εδώ, είχαμε ένα γεμάτο σπίτι, ο Βασιλιάς ήταν εδώ».

Κεντρική φωτογραφία: Reuters

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164