Βασιλιάς Κάρολος: Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του – «Έχει καρκίνο στο πάγκρεας και δυο χρόνια ζωής»

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, να πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και να έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή, νέα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τον καρκίνο του βασιλιά Κάρολου και προκαλούν αναταραχή.

Σύμφωνα με το περιοδικό In Touch, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον καρκίνο την ίδια χρονική περίοδο με την νύφη του Κέιτ Μίντλετον, πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας με τους γιατρούς να του δίνουν μόνο λίγους μήνες ζωής ακόμη. Στο καλύτερο δε, σενάριο ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει πάνω από δύο χρόνια ζωής.

Το περιοδικό επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες ο καρκίνος του βασιλιά Καρόλου είναι χειρότερος από ό,τι έχει αφήσει να εννοηθεί το παλάτι, ενώ ακόμα και πριν από τη διάγνωση του καρκίνου υπήρχαν ανησυχίες για την υγεία του.

Ωστόσο, το περιοδικό δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για να υποστηρίξει τα γραφόμενά του και περιορίζεται στην αναφορά ότι πηγή ενημέρωσης είναι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της βασιλικής οικογένειας. Σημειώνει, δε, πως ο καρκίνος στο πάγκρεας για τον βασιλιά είναι ένα κοινό μυστικό ανάμεσα σε λίγους έμπιστους της βασιλικής οικογένειας.

Με νεότερο δημοσίευμα το In Touch σημειώνει πως πλέον το παλάτι εξετάζει το πρωτόκολλο για την κηδεία του βασιλιά που φέρει την ονομασία «Επιχείρηση Menai Bridge». Σημειώνεται πως η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ ονομαζόταν «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου».

Το «Operation Menai Bridge» περιλαμβάνει τα γνωστά πρωτόκολλα: Όταν ο μονάρχης πεθάνει, το σώμα του θα μεταφερθεί από το παλάτι του Μπάκινγχαμ στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ. Θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και η επίσημη κηδεία του θα γίνει εννέα ημέρες αργότερα. Πιθανότατα θα ταφεί στο βασιλικό τάφο στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Ωστόσο, τα σενάρια σχετικά με την κατάσταση της υγείας του δίνουν και παίρνουν, ενώ ο ίδιος θα παραστεί κανονικά στη λειτουργία στο Κάστρο του Γουίνδσορ την Κυριακή του Πάσχα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164