Βασιλιάς Κάρολος: Το επείγον τηλεφώνημα με το οποίο έμαθε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Κάρολος με το οποίο έμαθε ότι η μητέρα του, Βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει, περιέγραψε ο  δημοσιογράφος Τζακ Ρόιστον.

Στο ρεπορτάζ του ο Ρόιστον είπε ότι ο Κάρολος και η Καμίλα βρίσκονταν στην κατοικία τους, το Dumfries House όταν ένας βοηθός τους άρχισε να τρέχει πανικόβλητος προς τον Κάρολο.

Ήταν 12.30 το μεσημέρι στις 8 Σεπτεμβρίου όταν ο Βασιλιάς Κάρολος ενημερώθηκε από τον βοηθό του ότι έχει ένα επείγον τηλεφώνημα.

Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν κάποιος ο οποίος τον ενημέρωσε ότι η μητέρα του πεθαίνει. Την ίδια ώρα η Καμίλα ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη στην κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, Τζένα. Ο Κάρολος έκλεισε το τηλέφωνο και μια βαριά σιωπή κυρίευσε τον χώρο.

Ζητήθηκε από όλους να πάψουν να μιλούν και να ετοιμαστούν άμεσα για αναχώρηση. Σε λίγα λεπτά ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν σε ένα ελικόπτερο που πετούσε για το Μπαλμόραλ.

Την ίδια ώρα με έκτακτα δελτία ειδήσεων μάθαινε όλος ο πλανήτης ότι η Βασίλισσα είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Η Τζένα Μπους ήταν παρούσα με το συνεργείο της και ετοίμαζαν τον χώρο για την συνέντευξη με την Καμίλα. Τότε, τους πλησίασαν μέλη του προσωπικού του τότε Πρίγκιπα και τους ζήτησαν να σταματήσουν να μιλάνε γιατί ο Πρίγκιπας είχε δεχθεί ένα σοβαρό τηλεφώνημα.

Λίγο μετά τους είπαν ότι η συνέντευξη ακυρώνεται γιατί η Βασίλισσα είναι βαριά άρρωστη.

Read More

And More