Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του στον λαό, ως μονάρχης της Βρετανίας

Ο Βασιλιάς Κάρολος εκφώνησε ανήμερα των Χριστουγέννων την πρώτη του χριστουγεννιάτικη ομιλία, ως μονάρχης της Βρετανίας. Η μαγνητοσκόπηση του βίντεο πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο του Windsor, ένα μέρος γεμάτο συμβολισμούς.

Ο Βασιλιάς Κάρολος είπε ότι μοιράζεται με «όλη του την καρδιά» την πίστη της μητέρας του στο Θεό και στο λαό. Ο ίδιος μιλούσε από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπου θάφτηκε η Βασίλισσα Ελισσάβετ, εκεί όπου η ίδια εκφώνησε το χριστουγεννιάτικο διάγγελμά της το 1999.

«Υπάρχει πίστη για να αγγίξει κάποιος την εξαιρετική ικανότητα του καθενός, με καλοσύνη και συμπάθεια, με τις ζωές των άλλων και τη λάμψη του φωτός στον κόσμο γύρω τους.

Σε αυτούς τους καιρούς του μεγάλου άγχους και της δυσκολίας, κυρίως για όσους παγκοσμίως βρίσκονται αντιμέτωποι με πολεμικές διαμάχες ή φυσικές καταστροφές ή για όσους στο εσωτερικό, βρίσκουν τρόπους για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και για να κρατήσουν τις οικογένειές τους χορτάτες και ζεστές – το βλέπουμε στην ανθρωπιά των λαών» ανέφερε ο βασιλιάς Κάρολος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Read More

And More