Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Βασιλική Ανδρίτσου: “Διάβασα ότι μαζεύουν υπογραφές να σε διώξουν από τη γειτονιά – Κάθε μέρα που μιλάνε τα βασανισμένα θύματά σου…”

Ολοένα και περισσότερες είναι οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν γνωστό θεατράνθρωπο ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα παιδιά. Οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στην επιφάνεια και οι εξομολογήσεις των θυμάτων αυτού του ανθρώπου προκαλούν οργή και αποστροφή για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η Βασιλική Ανδρίτσου, που παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες δε μπόρεσε να κρύψει την οργή και την αγανάκτησή της.

Μέσα από ένα post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός αναφέρεται στον φερόμενο ως θύτη χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του προειδοποιώντας τον πως τίποτα πλέον δεν θα μπορέσει να τον γλιτώσει από τις συνέπειες των πράξεών του. Την ανάρτηση αυτή μάλιστα, αναδημοσίευσε και η Μαριάννα Τουμασάτου στο δικό της προφίλ.

Δες παρακάτω τι έγραψε η Βασιλική Ανδρίτσου.

“Διάβασα ότι μαζεύουν υπογραφές από τη γειτονιά σου να σε διώξουν. Η κοινωνική κατακραυγή είναι η χειρότερη φυλακή… Που θα πας; Που θα σταθείς; Κανείς δεν ήξερε τη φάτσα σου… Τώρα την ξέρουν όλοι!!! Κάθε μέρα που μιλάνε τα βασανισμένα θύματά σου θα τη μαθαίνουν και περισσότεροι!!! Για αυτό σου λέω… κρύψου!!! Όπου βρεις!!! Μέσα σε τρύπες, κάτω από πέτρες. Δε φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες αυτά που έκανες στα μικρά παιδιά… Να φοβάσαι τον άνθρωπο”.

 

Read More

And More