Βασιλική Ανδρίτσου: Η selfie με την 7 μηνών κόρη της είναι ότι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα!

Η Βασιλική Ανδρίτσου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της από την ημέρα που έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι ξετρελαμένη με την κόρη της, η οποία αποτελεί για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της. Τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, Νίκος Συμεωνίδης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και καθημερινά βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα μαζί με την μικρή τους πριγκίπισσα.

Η Βασιλική Ανδρίτσου, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα της ζωή, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η μπέμπα της. Πρόσφατα, μάλιστα, η όμορφη μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που έβγαλε μαζί της, έχοντας καλύψει όμως το προσωπάκι της με ένα emoji σε σχήμα μαργαρίτας.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά με την χαρά ζωγραφισμένη στα μάτια της, η Βασιλική Ανδρίτσου πόζαρε έχοντας αγκαλιά την κόρη της, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά. “Τι κι αν τελείωσε το καλοκαιράκι???? Γλυκό μου λουλούδι θα σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια από τους followers της ήταν πολύ δεκάδες και άκρως τρυφερά.

Read More

And More