Βασιλική Ανδρίτσου: Μοιράζεται φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της!

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για την Βασιλική Ανδρίτσου και τον σύζυγό της Νίκο Συμεωνίδη, αφού βάφτισαν την οχτώ μηνών κόρη τους. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της. Αυτός είναι και ο λόγος που κράτησε μυστική τη βάφτιση και κάλεσε μόνο ελάχιστους φίλους και στενούς συγγενείς.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά το μυστήριο, η ευτυχισμένη μανούλα δεν δίστασε να δημοσιεύσει και τις πρώτες φωτογραφίες από την ιδιαίτερη αυτή ημέρα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram! Η Βασιλική Ανδρίτσου ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με τον άντρα της ζωής της, γράφοντας στη λεζάντα: “Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται!!!!! Ευανθία Ιωάννα μας σε λατρεύουμε..” ενώ δημοσίευσε και στιγμιότυπο μέσα από την εκκλησία, την ώρα που έντυνε την νεοφώτιστη κόρη της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Παντελής Καναράκης, ο Πρόδρομος Τουσουνίδης κ.α.

Δες τις φωτογραφίες:

Να σας ζήσει η Ανθένια!

Read More

And More