Βασιλική Ανδρίτσου – Νίκος Συμεωνίδης: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία αγκαλιά με την 4 ετών κόρη τους

Η Βασιλική Ανδρίτσου από την ημέρα που έφερε στον κόσμο της κόρη της, Ανθένια, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, απολαμβάνοντας στο έπακρο τον ρόλο της μητρότητας. 

Η ζωή και η καθημερινότητα τόσο της ηθοποιού όσο και του συζύγου της, Νίκου Συμεωνίδη έχει αλλάξει ριζικά, παρόλα αυτά φροντίζουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν όλοι μαζί.

«Το παιδί μας έφερε μια άνοιξη στο σπίτι και στον γάμο και στον έρωτα και σε όλα. Είμαστε 17 χρόνια μαζί και είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο «Πρωινό» η Βασιλική Ανδρίτσου. 

Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο σύζυγός της, Νίκος Συμεωνίδης έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό αποδεικνύεται και από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις τους αλλά και τις επιλεκτικές αναρτήσεις στα social media.

Σήμερα, Δευτέρα 22/5 η Βασιλική Ανδρίτου δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της και της κόρης τους, Ανθένιας. 

«Μόνο εμείς, μόνο αγάπη, μόνο ευτυχία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βασιλική Ανδρίτσου.

Read More

And More