Βασιλική Μιλλούση: Η solo απογευματινή έξοδος λίγο πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά! [pics]

Πλήθος επώνυμων προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο αλλά και οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fitness & fashion crowd έδωσαν το παρόν στο ολοκαίνουργιο γυμναστήριο “Movement Solutions Training” στη Νέα Σμύρνη με εμπνευστές τον γνωστό fitness specialist & personal trainer Κυριάκο Κανουλά και τον συνεργάτη του Νίκο Πανέρα.

Οι δύο ιδιοκτήτες και το προσωπικό του “Movement Solutions Training” ανέλαβαν να ξεναγήσουν τον κόσμο στο διώροφο γυμναστήριο – πρότυπο κέντρο λειτουργικής διαχείρισης τραυματισμών, αθλητικής απόδοσης, γενικής ενδυνάμωσης και personal training προσφέροντας τους παράλληλα συμβουλές διατροφής και άσκησης.

Εκεί, μεταξύ άλλων, βρέθηκε και η Βασιλική Μιλλούση, σε μία solo απογευματινή έξοδό της λίγο πριν γεννήσει. Η όμορφη γυμνάστρια, η οποία σε λίγες μέρες θα μπει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Πετρούνια, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, αφού εκτός από την φουσκωμένη κοιλίτσα της, τίποτα άλλο πάνω της δεν μαρτυρά ότι γεννά πολύ σύντομα.

Δες τις φωτογραφίες:

Εκεί, ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τους…

.Ανδρέας Τσαμπούκος-Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Χρήστος Ζωτιάδης

Χριστιάννα Γαργαροπούλου-Ειρήνη Γκανιάτσου-Τζώρτζια Βαϊνά

Νίκος Πανέρας-Ναταλία Δραγούμη-Κώστας Σόμμερ-Κυριάκος Κανουλάς

.Κοκκινάκης-Ουγγαρέζος-Σιανίδης-Κουλιανού-Γαβαλάς

Νίκος Πανέρας-Γιώργος Φειδάς-Κυριάκος Κανουλάς

Στέλιος Νιάκαρης-Μαρία Τζινέρη

Νίκος Πανέρας-Λάκης Γαβαλάς-Κυριάκος Κανουλάς

Τόνια Κούμπα-Μάνος Κατσαμπούρης-Κατερίνα Χαλικιά-Γεράσιμος Πετικάρης

Νίκος Πανέρας-Κυριάκος Κανουλάς

Το “Movement Solutions Training” στη Νέα Σμύρνη είναι ένας μοντέρνος χώρος, με άψογο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά μελετημένο, ώστε να προσφέρει προπονήσεις που δεν μπορεί να καλύψει ένα απλό γυμναστήριο, σε ένα κλασικό χώρο εκγύμνασης. Σκοπός του είναι να προωθήσει τον υγιεινό τρόπο ζωής και την ευρωστία, μέσα από μία σύγχρονη αντίληψη εκγύμνασης, διατροφής και φροντίδας του σώματος.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More