Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας ανακοίνωσαν μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της γνωστής γυμνάστριας, ότι η οικογένειά τους θα μεγαλώσει, αφού σε λίγους μήνες θα υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορεία και παρά τις δυσκολίες που κατά καιρούς αντιμετώπισε είναι μαζί και ευτυχισμένο. Η Βασιλική Μιλλούση απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτή της όμορφης περιόδου και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της. Μάλιστα, δεν σταματά να μοιράζεται διάφορες στιγμές τις ημέρας της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Πριν λίγες ώρες, η γυμνάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της, στην οποία ποζάρει με ολόσωμο μαγιό δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της και σχολιάζοντας: “…love paradise…love my belly without six packs” (Αγαπώ τον παράδεισο… αγαπώ την κοιλιά μου χωρίς τους κοιλιακούς).

Δες τη φωτογραφία:

Η Βασιλική Μιλλούση λάμπει από ευτυχία!

Read More

And More