Βασιλική τιμή για τον Ed Sheeran! Το παράσημο που πήρε από τον Πρίγκιπα Κάρολο

Ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran) έγινε Μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας απένειμε παράσημο στον γνωστό συνθέτη και τραγουδιστή, κατά την διάρκεια τελετής στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για τις «υπηρεσίες του στη μουσική και στη φιλανθρωπία». Η μέρα, όμως, ήταν σημαδιακή για τον Ed Sheeran για πολλούς λόγους, όπως εξηγεί ο ίδιος.

«Ο παππούς μου πέθανε αυτή την ημέρα πριν από τέσσερα χρόνια, οπότε πραγματικά είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει, με την έννοια του κύκλου, νομίζω θα ήταν αρκετά περήφανος» υπογράμμισε ο Βρετανός τραγουδιστής. «Ίσως ο Ed Sheeran είχε την ευκαιρία να συζητήσει το ενδεχόμενο να είναι o καλλιτέχνης που θα αναλάβει τη διασκέδαση των προσκεκλημένων στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle τον ερχόμενο Mάιo» σχολιάζουν βρετανικά ΜΜΕ.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα ο Ed Sheeran εξέφρασε την προθυμία του να ερμηνεύσει επιτυχίες του στον γάμο του πρίγκιπα Harry. «Νομίζω ότι όλοι οι Αμερικανοί ρωτούν τους Άγγλους: “Γεια σου, ξέρεις τη βασίλισσα;” Και ναι την έχω συναντήσει, αυτό είναι ένα πραγματικό γεγονός, αλλά δεν γνωρίζω τον Harry τόσο καλά» εξήγησε. «Με ρωτούν όλο αυτό το διάστημα, αν γνωρίζω τη βασιλική οικογένεια. Έχω συναντήσει τον Harry μία φορά! [Και] αυτό ήταν το 2011 ήταν στο Ιωβηλαίο της γιαγιάς του και είπαμε “Hey”,”Hey”… μόλις που τον γνωρίζω!».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΑΜΠΕ

Read More

And More