Βασίλης Γκουρούσης: Από την στιγμή της σύλληψης, στην αποφυλάκιση και την αίτηση διαζυγίου από την Τέτα Καμπουρέλη

Με ανακοίνωση στα ΜΜΕ η Τέτα Καμπουρέλη το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Ιουνίου γνωστοποίησε πως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Βασίλη Γκουρούση για να λήξει οριστικά ο γάμος τους.

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας. Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη», ανέφερε η ενημέρωση στα μέσα ενημέρωσης.

Βασίλης Γκουρούσης – Η στιγμή που συνελήφθη για το ριφιφί 

 

Στις 24 Μάρτιου του 2021 ο Βασίλης Γκουρούσης συνελήφθη για κατηγορούμενος για τη μεγάλη ληστεία σε τέσσερις θυρίδες, σε τραπεζικό κατάστημα στο Ψυχικό. 

Ο 58χρονος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση και επιχειρώντας να αντικρούσει το στοιχείο της ύπαρξης γενετικού υλικού στο σημείο του εγκλήματος, υποστήριξε ότι αυτό δεν ανήκει μόνο στον ίδιο αλλά σε ακόμα δυο άτομα.

Βασίλης Γκουρούσης – Η έξοδος από τη φυλακή

 

Δεκατέσσερις μήνες μετά τη σύλληψή του, ο Βασίλης Γκουρούσης αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατά τη διάρκεια της ανάκρισης δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος του.

Συνήγοροι υπεράσπισης του θεατρικού παραγωγού, είχαν αναλάβει οι Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης οι οποίοι εξέδωσαν Δελτίο Τύπου για την αποφυλάκισή του.

«Ο εντολέας μας κ. ΓΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με σύμφωνη γνώμη της κας Εισαγγελέως και Διάταξη του -επί μακρόν και ενδελεχώς χειριζόμενου την κύρια ανάκριση- κου Ανακριτή οδηγήθηκε στην ελευθερία, γενομένης δεκτής επί της ουσίας της αιτήσεως αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης και των περιεχόμενων σε αυτήν ισχυρισμών της υπεράσπισης.

Παρά την επί 4,5 μήνες παρακολούθηση του εντολέα μας μέχρι την προσαγωγή του και την παραπομπή του ενώπιον του κου Ανακριτή τον Μάρτιο του 2021, αλλά και την επί 14 μήνες κύρια ανάκριση ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ προέκυψε από οιαδήποτε έρευνα που έλαβε χώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Προσωπική ζωή

 

Ο γάμος τους μετρούσε 32 ολόκληρα χρόνια, μιας και η Τέτα Καμπουρέλη με τον Βασίλη Γκουρούση γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμη έφηβοι.

Οι δυο τους έμεναν στην ίδια περιοχή και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, ωστόσο αφορμή για να ξεκινήσει η σχέση τους στάθηκε ένα χαμένο πορτοφόλι με περιεχόμενο 110.000 δραχμών και ένα γραμμάτιο που ανήκε στον σύντροφο μιας από τις μεγαλύτερες αδελφές της Τέτας.

«Όταν ο Βασίλης επισκέφθηκε το πατρικό της για να το παραδώσει, την είδε καστανή και σγουρομάλλα να ξεπροβάλλει στο μπαλκόνι. “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά” θα παραδεχθεί η ίδια σε δηλώσεις της. Η πρόταση γάμου έγινε παραδοσιακά με τον Βασίλη να επισκέπτεται το πατρικό της ζητώντας το χέρι της από τους γονείς της», είχε δηλώσει η Τέτα Καμπουρέλη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το ζευγάρι απέκτησε από τον γάμο του τρεις γιους, ενώ από το 2014 η Τέτα Καμπουρέλη άρχισε τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις μέσα από τη συμμετοχή της στο J2US το οποίο εκείνη την σεζόν προβλήθηκε στο Mega, αλλά και μέσα από την πρωινή ζώνη του σταθμού, όπου και είχε την δική της ενότητα ως αισθητικός.

Βασίλης Γκουρούσης – Η στιγμή που σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή του

 

Μιλώντας για όσα βίωσε στη φυλακή, ο Βασίλης Γκουρούσης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» ανέφερε πως περνούσαν μαύρες σκέψεις να δώσει τέλος στη ζωή του.

«Με πήγαν στις φυλακές Τρικάλων, δεν θα ξεχάσω όλη τη διαδικασία. Οι πρώτες ημέρες ήταν δύσκολες, ήμουν μόνος λόγω covid. Ας είναι καλά ο υπαρχιφύλακας που με βοήθησε και δεν έβαλα τέρμα στη ζωή μου. Μιλώ σοβαρά. Όταν έπιασα δουλειά στο καφενείο της φυλακής, έφυγε για λίγο η κακή σκέψη από το μυαλό μου…

Είπα στην Τέτα και στα παιδιά να μην έρθουν να με δούνε σε αυτό το χάλι. Αναγκάστηκα να δεχτώ την οικογένειά μου, όταν έγιναν κάποια πράγματα… Σε κανένα δεν είπα πως αποφυλακίζομαι. Τα προσωπικά θα τα πούμε όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, που είναι το σαράκι της οικογένειας», είχε εξομολογηθεί ο θεατρικός παραγωγός.

Τέτα Καμπουρέλη: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Η αποφυλάκιση του Βασίλη Γκουρούση άνοιξε έναν κύκλο αποκαλύψεων και δηλώσεων για τον γάμο του, με την Τέτα Καμπουρέλη  να έρχεται αρκετές φορές σε αμηχανία για ερωτήσεις που σχετίζονται με τον γάμο της και την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Τα όσα ακούστηκαν μάλιστα περί εξωσυζυγικής σχέσης, ο Βασίλης Γκουρούσης διέψευσε, όταν πριν λίγες ημέρες βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ANT1.

«Η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα. Από τη δική μου πλευρά εγώ δεν ήμουν καλά από το 2007 μέχρι κάποια στιγμή. Και μετά επειδή μπήκαν τα εγγόνια στη μέση, τα παιδιά, άφησα τη ζωή μου να κυλήσει. Τώρα έγινε και αυτό και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω».

Η παραπάνω δήλωση του Βασίλη Γκουρούση φαίνεται πως ήταν η… οριστική βολή κατά της Τέτας Καμπουρέλη η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Το ζευγάρι μετά από τρείς δεκαετίες, βάζει τέλος στον γάμο του, κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού η αποφυλάκιση του θεατρικού παραγωγού έφερε και πάλι στο προσκήνιο την προσωπική του ζωή με την αισθητικό – επιχειρηματία, με την Τέτα Καμπουρέλη να κάνει ελάχιστες δηλώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις.

Read More

And More