Βασίλης Γκουρούσης: Κατέθεσε αγωγή εις βάρος του νέου συντρόφου της Τέτας Καμπουρέλη

Στην εκπομπή «Επί Τόπου» και στον Νάσο Γουμενίδη μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης το Σάββατο 16/12.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και έκανε αγωγή στον νυν σύντροφο της γνωστής αισθητικού.

«Προχώρησα σε αγωγή εναντίον του νυν συντρόφου της πρώην γυναίκας μου γιατί υπάρχει μια ψευδής δημοσίευση σε ένα δικό του μέσο στο διαδίκτυο ότι συνεργάζεται με την εταιρεία μου. Δηλαδή φαίνεται πως κάνει δημόσιες σχέσεις στην εταιρεία μου ενώ δεν κάνει. Είχε προειδοποιηθεί για αυτό από το καλοκαίρι, αλλά το έχει ανακοινώσει στο facebook του όπως μου είπαν τα παιδιά μου», είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Και συνέχισε: «Ζούμε στην Ελλάδα και θέλω να πω για την περιπέτεια μου τα εξής. Ότι έχω βγει με διάταξη του ανακριτή, που είναι μεγάλη υπόθεση αυτό το πράγμα και σπάνια συμβαίνει, κατάλαβαν ότι δεν έχω κάνει τίποτα και έχω να πω κάτι ακόμα εδώ. Δεν έχω κάνει μόνο αγωγές στην εφημερίδα που έγραψε το δημοσίευμα και τον δημοσιογράφο που το προώθησε, έχω κάνει σε όλα τα μέσα που μέχρι και σήμερα με αποκαλούν «απατεώνα». Λοιπόν, θέλω να πω ότι το ποινικό μου μητρώο είναι κατάλευκο».

«Εγώ δεν παντρεύτηκα ξανά, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και αυτά είναι μυθεύματα και αυτοί που το έχουν κάνει θα έρθουν μπροστά στη δικαιοσύνη να το αποδείξουν. Όχι όμως μόνο αυτό, αλλά έχουν βάλει ότι έχουμε κάνει και πλαστά χαρτιά» συμπλήρωσε κλείνοντας Βασίλης Γκουρούσης.

Read More

And More