Βασίλης Καλλίδης: Το σπίτι του που μοιάζει με εστιατόριο και ο λόγος που δεν θέλει να αποκτήσει παιδί

Ο Βασίλης Καλλίδης άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στην κάμερα του Open και στη Νάνσυ Παραδεισανού. Ο τηλεοπτικός chef μίλησε για τα αξέχαστα βράδια που περνά γευματίζοντας με τους φίλους του, αλλά και τον λόγο που δεν θέλησε να αποκτήσει παιδί.

«Μεγαλώνω, είμαι 46 και άρχισαν να με απασχολούν κι άλλα πράγματα τώρα, η οικολογία, το πώς θα ζούμε καλύτερα στο μέλλον, ετοιμάζω κι ένα κανάλι στο youtube από το οποίο θα δείτε ωραία πράγματα… Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή η οποία θα συνδυάζει ταξίδια με αυτή τη νέα γλώσσα που μιλάνε οι νέοι άνθρωποι», είπε ο Βασίλη Καλλίδης για τα σχέδιά του.

Όσο για την αλλαγή στην εμφάνισή του, ο Βασίλης Καλλίδης αποκάλυψε πως έχασε πολλά κιλά, ενώ μέσα του παραμένει… ένα παιδί, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά για τους λόγους που δεν θέλησε να αποκτήσει το δικό του παιδί…

«Έχω χάσει 16- 18 κιλά δεν ζυγίζομαι. Το θέμα του να κάνω δικό μου παιδί δεν είναι κάτι που έχει ξυπνήσει μέσα μου. Δεν ξέρω, όπως λέω με χιούμορ, έχω μυαλό επτάχρονου, νιώθω πολύ παιδί μέσα μου. Δεν θα θυσίαζα αυτή την διάθεση για εξερεύνηση που έχω, ώστε να μείνω σπίτι και να μεγαλώνω ένα παιδί», ξεκαθάρισε ο Βασίλης Καλλίδης μιλώντας στην εκπομπή, Αυτό είναι Σαββατοκύριακο.

Read More

And More