Βασίλης Καρράς: “Είναι ντροπή να βλέπουμε ανθρώπους να πεθαίνουν στον δρόμο”

Βασίλης Καρράς: “Είναι ντροπή να βλέπουμε ανθρώπους να πεθαίνουν στον δρόμο” | tlife.gr
“Είναι ντροπή στον 21ο αιώνα να βλέπουμε ανθρώπους να πεθαίνουν στον δρόμο και τη θάλασσα… Είναι ντροπή να πεθαίνουν από την πείνα και εμείς να πετάμε φαγητό”. Με αυτά τα λόγια, o Βασίλης Καρράς έκανε την δική του περιγραφή των συναισθημάτων που του γεννά η πραγματικότητα που ζούμε μιλώντας στον Derti 98,6.
Αυθεντικός και “ζεστός” όπως πάντα, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του album “Από το βορρά μέχρι το νότο”, ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής συνάντησε το μεσημέρι της Παρασκευής την Εύη Αγγελίνα και μίλησε για τους νέους δημιουργούς που εμπιστεύεται, αλλά και για την συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη: “Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Μαζωνάκη και ελπίζω όχι η τελευταία!” και τόνισε την δυσκολία του καλλιτέχνη στις μέρες μας να έχει καλή ψυχολογία για να μπορεί να ανεβάζει και τον κόσμο που πηγαίνει στα μαγαζιά για να τον χειροκροτήσει!

Ο Βασίλης Καρράς ευχήθηκε στους ακροατές του Derti 98,6 για τις φετινές γιορτές, τους παρότρυνε να παραμένουν αισιόδοξοι και τους αφιέρωσε την “Άγια Νύχτα” σε μια ξεχωριστή ηχογράφηση που τους αιφνιδίασε ευχάριστα…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more