Βασίλης Καρράς - Γιάννης Πλούταρχος: Σταματούν οι εμφανίσεις τους στην Ιερά Οδό λόγω… κορονοϊού!

Βασίλης Καρράς – Γιάννης Πλούταρχος: Σταματούν οι εμφανίσεις τους στην Ιερά Οδό λόγω… κορονοϊού! | tlife.gr

Στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός είχε την ευκαιρία κανείς να απολαύσει ένα δυνατό πρόγραμμα – εγγύηση διασκέδασης με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο, την Έλλη Κοκκίνου και την Κατερίνα Στικούδη.

Ωστόσο, το εν λόγω σχήμα, με τις οι sold out παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Πλούταρχου στο Facebook, ολοκληρώνεται πρόωρα λόγω… κορονοϊού.

«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.

Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.

Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

READ more